|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Czy można mieć pacc'a za darmo z jakiejś stronki ??? | |||
TaK |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
NiE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Głosujących: 0. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() ![]() |
![]() ostatnio słyszałem że można mieć pacc'a na stronie http://www.fane.republika.pl.hack.plx-nie_wchodzić i nie wiem czy to wogóle jest prawda. Z tego Co mi mówią koledzy i z tego co ja osobiście widziałem mieli już pozakładane pacc'e, choc kilka dni temu nie mieli !! Czy to możliwe? Czy warto spróbowac?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <edit by mod> Nawet nie próbujcie próbować ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vanessa - 17-12-2004 o 02:10. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() sprawdze to na acc mojego brata (ja mam pacc)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() loool... kolejne gowno... nie wpsiuj tam tylko swych passow bo ci konto za***ia.. pelno takich n00bow sie kreci z takimi numerami i nienabieraj sie na takie sztuczki z free pacc
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Ty chyba sobie żartujesz... pomijając fakt, że kto niby miałby za Twojego pacca zapłacić (i czemu), to tę stronę tworzył jakiś analfabeta...
Nigdy nie dajcie się nabierać... ludzie, ile jeszcze razy ktoś zapyta/poda stronę do free pacc? ![]() |
![]() |