|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowiłem uwiecznić ,i podzielić się życiem mojej skromnej postaci... Także moja przygoda z Print Screen zaczęła się dnia 9 listopada ,kiedy to moja postać po długim czasie przerwy mogła znów w lustrze widzieć paccowe wdzianko ;
![]() niedługo po tym bo 23 listopada ,nastąpił kolejny uwieczniony advence ,który wygrzebałem w śmietniku ![]() ![]() na razie tylko (a może aż ;?) dwa zdjęcia ,ale jak już wkrótce pojawią się nowe screeny ; o Życzę przyjemnych doznań?; o enjoy it!!!
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. Ostatnio edytowany przez Kellerman - 28-11-2008 o 03:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() no powodzenia, czekam na więcej
![]() zapraszam do mnie, link w podpisie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Następny awans
![]() Sposób na zablokowanie botera, ![]() Oraz jako ,że jestem miły tutkiem ,to szybka reakcja gm'a ![]() I radość z posługi tutorskiej ; p ![]() Pozdrawiam wszystkie noobki z candii ,szczególnie tych polaczków z gildii Triad; p(Pyra Immortal ,dalej chcesz za mną ganiać?) Zauważyłem pewną anomalię ,na dobre wychodzi mi trzymanie br:> Zastanówcie się skąd mamy takie duże lvle ;O? kolega został zbanowany za ng nie bez przyczyny. ;p ![]() Pozdro ,niedługo więcej screenów ; p
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() fajna sklejka z tym banem
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() kolejny awans ;p ,jak uda mi się dziś wbić 88 to zamieszczę ;p
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |