| 
 | |||||||
| Notki | 
| Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  04-07-2009, 15:43 | #1 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 05 2008 Lokacja: Barcelona Wiek: 33 Posty: 74 Stan: Aktywny Gracz Imię: Shazaria Ripus Profesja: Royal Paladin Gildia: Razem Ponad Kilogram Świat: Guardia Poziom: 63 Skille: 81/61 Poziom mag.: 13   |  Pewne miejsce Zaintrygowało mnie pewne miejsce, a mianowicie  Szczególną uwagę zwrócił teleport, znajdujący się w podziemiach Góry Minotaurów. Ów teleport znajduje się na poziomie -2. Gdzie przenosi ten teleport i czy po drugiej stronie są jakieś potwory? 
				__________________ El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. Ostatnio edytowany przez Perfect*Doll - 04-07-2009 o 15:46. Powód: fantasmagorie. | 
|   |   | 
|  | 
|  04-07-2009, 15:53 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 27 02 2008 Posty: 26 Stan: Aktywny Gracz Imię: Shar Rukaverim Profesja: Rookstayer Gildia: Rookgaard Circle Świat: Elysia Poziom: 34 Skille: 21/26 |   Ten teleport prawdopodobnie prowadzi do The Horned Fox. Jak zrobisz misję u Budrika na zabicie 5k minotaurów, pewnie będzie można w niego wejść. | 
|   |   | 
|  04-07-2009, 19:07 | #3 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 08 2005 Lokacja: Mordor Posty: 915 Stan: Na Emeryturze Profesja: Druid Poziom mag.: 45 |   A czemu tam nie wlazłaś? (-eś?) 
				__________________ Cytuj: 
 | |
|   |   | 
|  04-07-2009, 19:28 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 05 2008 Lokacja: Barcelona Wiek: 33 Posty: 74 Stan: Aktywny Gracz Imię: Shazaria Ripus Profesja: Royal Paladin Gildia: Razem Ponad Kilogram Świat: Guardia Poziom: 63 Skille: 81/61 Poziom mag.: 13   |   Wiesz, lepiej dowiedzieć się wcześniej niż zaliczyć deda, już widziałam na Fibuli dwa teleporty, Jeden telepotruje w jakieś bezpieczne miejce, a drugi do komnaty z Dragonami i Dragon Lordami, choć nie wiem w jakich ilościach, bo tam również jeszcze nie byłam. 
				__________________ El tiempo es demasiado lento para los que esperan, demasiado rápido para los que temen, demasiado largo para los que lamentan, demasiado corto para los que celebran. pero para los que aman, el tiepmo es la nternidad. He decidido apostar po el carga. El odio es un amor demasiado pesada. | 
|   |   | 
|  07-07-2009, 19:01 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2008 Lokacja: Pod Mostem Wiek: 29 Posty: 207 Stan: Aktywny Gracz Imię: Pan Bez Japy Profesja: Knight |   @up Tam się wejść nie da. Sam próbowałem. Trzeba ukończyć quest Budrika na zabicie 5k minosów. Wtedy dopiero tam będziesz mógł się tp na Horned Foxa. 
				__________________ | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 11:08 | #6 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 30 08 2007 Posty: 200 Stan: Aktywny Gracz Imię: Ruszka Lizak Profesja: Paladin Gildia: Lizak Family Świat: Unitera Poziom: 19 Skille: 50/33 Poziom mag.: 4   |   ALL up oprócz Neji Po co takie bzdury piszecie jak nie macie o tym zielonego pojęcia ?? Musimy u budricka wziąść misje na zabicie 5k mino. Jak je zabijemy to idziemy złożyć raport budrickowi i wtedy możemy walczyć z horned foxem który znajduje się po drugiej stronie teleportu. | 
|   |   | 
|  08-07-2009, 11:42 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 08 2008 Lokacja: Pod Mostem Wiek: 29 Posty: 207 Stan: Aktywny Gracz Imię: Pan Bez Japy Profesja: Knight |   @up za dużo tych tematów o tym queście - chyba napisze pełen poradnik ;/ 
				__________________ | 
|   |   |