|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() HHEEHEHE DOBRE PYTANIE!!!!!
Nie wiem, ale sądze że im wyżej poziomowe są na nich postacie, tym dłużej je zachowują. Oczywiście zostawiają konta z PACC ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Knurów/k.Gliwic
|
![]() wg. mnie to chyba tak ok. 2-3 miechy
i oczywiscie rookowe postacie sa w pierwszej kolejnosci ![]()
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() gdzieś czytałem że postać jest usuwana po X miesiącach, gdzie X to lvl postaci
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() A wiec sprawy sie mają tak. Pojedyncze postacie na koncie które nie są logowane usuwają po 2 miechach a całe konto nie jestem pewien chyba po 3 albo po 5 nie wiem ale jak ci sie tibia na razie znudziła czy coś a masz zamiar w przyszłości wrucic to sie loguj co 4 tygodnie
|
![]() |
![]() |
#6 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Konto jest usuwane podczas comiesiecznego czyszczenia nieuzywanych kont. Konto jest uwazane za nieuzywane, jesli nie ma na nim zadnej postaci. Postacie na kontach FACC usuwane sa po x miesiacach nielogowania sie na nie. X oznacza level postaci. Wniosek prosty - Jak dlugo masz pacc - twoje konto nie zostanie usuniete. Jesli pacca nie masz - po tylu miesiacach, jaki jest najwyzszy level postaci na tym koncie (+/- miesiac).
|
![]() |