|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Węgorzewo
![]() |
![]() Jak myslicie czy Cipowie...cofnac dzien z powodu tego ze od groma ludzi poginelo?przez to ze servery byly wylaczone?prosze o komenty
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
Lokacja: Gdynia
|
![]() Ty człowieku z choinki spadłeś czy co ??
Piszesz pytanie o cofaniu dnia na dziale zdjęć..... Jak masz jakies pytanie to napisz to w odpowiednim dziale. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
|
![]() dlaczego w zdjeciach ?!
@ up Byles szybszy <gz ;p> @topic Moze i cofna. Jak cofaja bez powodu to dlaczego niemieli by tego robic teraz .
Ostatnio edytowany przez Justyś plx :P - 16-12-2004 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() K***a muszą!! Ja też padłem, a teraz powinni zamknąć ten idiotyczny temat w złym dziale. ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() chyba cofna, ale wole zeby nie cofali bo strace skile
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() cofna serva. niemaja wyjscia jak niecofna to za co my placimy za ich bledy ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Seba neo
Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak mogą cofnąć?? Przecież ja trenie skille!! Tak nie można!! Czemu ich wina że padliście?? Oni was zabili??
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Gdańsk
Gildia: Hustler Squad
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 91/88
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Imię: Bomaw Tyron
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
|
![]() Zly dzial? -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
![]() Według mnie cofną, ale jest jedno pytanie czy Cipy mają "władze" cofnąc servy na jeden dzień, a nie jak to jest przy normalnych cofkach na dwa ? ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @filonson
Chyba to Kali nie? Czytales "W pustyni i w puszczy"? @topic Nie wiem za bardzo o ktrore kicki chodzi. Te przed updatem czy te co teraz byly :/ A i nie chce zeby cofneli te kicki dzisiejsze, poniewaz tracilbym 1k kasy i 5 k expa... Nie chce tego tracic szczegolnie ze na nowiutkim servie jestem (Celesta)
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 16-12-2004 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Białystok
Imię: Lord kubasek
Profesja: Paladin
Świat: Calmera(rox)
Poziom: 17
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Mam nadzieje ze cofna. Odzyskam swe wymuszone na blokach i questach 30 k!!!
Ps. Zgadzam się z pierwszym podmówcą
I have a home, longing to roam I have to find you, I have to meet you Sanctum your face, slowing your pace I need your guidance, I need to seek my Innervision, innervision... S.O.A.D RoX ![]() Ostatnio edytowany przez kubasek2 - 16-12-2004 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Imię: Sir Jagoda
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Muszą cofnąć seerwy, my się męczymy pół dnia nad expieniem, a tu nagle kick i dead, ja tak miałem straciłem lvl i skille i niezłego loota, a po za tym niech naprawią swoje błędy!!!
COFNĄĆ SERWY!!!!!!!!!!!!!!!
Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakał, że nie ma znczeania w jaikej kleojności napsziemy lietry wewnątrz wryazu blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poniazamiena a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Seba neo
Świat: Azura
Poziom: 52
Skille: 77/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Mam dla was złą wiadomość dla mnie raczej dobrą bo jak narazie nic nie cofneli
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Chodzież
|
![]() I na co tu liczyć? Deady się zdarzają, ale zdecydowanie wole je gdy padne z własnej winy, troche mniej gdy padne z winy dostawcy usług internetowych, ale CIPsoft z***ał sprawe. Błąd był z ich winy, masa postaci przywitała się ze śmiercią a panowie CIP-y nic nie robią aby to naprawić. Niech mi w takim razie wytłumaczą po co codziennie ten server save? Strata czasu, w wypadku błędu poprosze restart całego servera od początku. Delete chatek, depo, postaci. All-in-one, mniej roboty dla nich, mniej zmartwien dla nas. Zawsze wiesz, co cię czeka. COOL.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
|
![]() 0a ja nie padłem i niech nie cofają bo strace 30k w dp i bright sworda i 26 lvl i 5 m lvl nie niech nie cofają
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Chodzież
|
![]() Robi co ty tam wiesz... ja mam w dupe 130k expa i AOL
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2004
|
![]() Lol...Ludzie wy macie problemy cofna to cofna nie to nie ...Jeszcze z 2 lata temu to co miesiac byl restart servera i nikt sie jakos nie plul i nie byla jakis sensacji a teraz wysoslo NooBow po deszzcu i maja sensacje...LOl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
|
![]() no widzisz wiem więcej od ciebie masz poprostu beda dedłes i już odrobisz każdy ginie kiedyś ja w tym czasie lota robiłęm ale w ostatniej chwili poszedłem w mmiejsce gdzie nie ma stworów i kick a że ty musiałeś iść na coś to nie ansza wina ale i tak nie cofneli serwerów nie nie cfoną a jęsli mieli cofnąć to *** im w dupe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
|
![]() Ja wam powiem drodzy koledzy ze padlem z 20-30 razy ? no okolo z tego 2-3 raz z wlasnej winy a reszta to kick ^^
A co do tematu ... No jak teras niecofno to juz sie w****ie bo wczoraj w hu.ja przycieli i dzisiaj tesh :/ Generalnie wam powiem ze cipy leca w ***a z nami ;/ Malo dodaja do gry tylko robia ja coraz trudniejsza ... ( patrz GS'y, Lepsze Necrosy, Guardy mniej exp wiecej hp ) Gdyby nie to ze kocham ta gre to pokazal bym ,,|,, Cipom !!!!! |
![]() |
![]() |