|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pewnego dnia expiłem sobie <chwile>na guardach :
[IMG]UO0004[/IMG] [IMG]UO0006[/IMG] [IMG]UO0007[/IMG] [IMG]UO0008[/IMG] [IMG]UO0009[/IMG] Na ghoustlandzie napadła na mnie cala mafia p-spiderów: [IMG]UO0011[/IMG] Nudziło mi sie to sobie treniłem skille : [IMG]UO019[/IMG] [IMG]UO001[/IMG] A tu muj Magic : [IMG]UO023[/IMG] A teraz level : [IMG]UO025[/IMG] Po nabiciu lev. nabiłem sobie dista ![]() [IMG]UO026[/IMG] A teraz czas na fishing : [IMG]UO027[/IMG] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() lol coo to ma byc ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() WOW, gratz pomysłu...
Tego jeszcze nie było.. Byli tacy co wstawiali z dysku "C", ale żeby wogóle z niczego nie wstawiać, podać tylko kod zdjęcia, na to jeszcze nikt nie wpadł!!! RESPEKT!!!
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Powiedzcie mi jak wstawic te zdjecia bo sa za***iste : nie bedziecie zalowac |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() uwaga uwaga poradnik pt. "jak wstawic zdjecia na serwer"
1. poszukaj przyklejonego tematu 2. znajdujesz serwer np. lycos 3. za pomocą total comandera WYSLASZ pliki na sewer 4. wystarczy popatrzec ~KONIEC~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Najprostsza metodą jest opcja "szukaj", jagże użyteczna w tego typu sytuacjach... Ale pierw powiedz mi, jak wpadłeś na pomysł, nawet nie podająć ścieżki zdjęć(C:/cośtam.cośtam/zdjęcie.jpg)?? Fakt modki słuchajcie mnie, potrzeba programu, który automatycznie szukał by zdjęć na jego komputerze i zapisywał
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() I o to odpowiedż na twoje pytanie:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3226 Zgadzam sie z tobą w 100 % Roland, z tym używanie "podgląd posta" własnie po to on powstał ![]()
Nobody knows who am I ...... ![]() Reaktywacja..... Archer the hero: palek 27 lv Tibia Morgana (mój brat gra) Mort Tarcus: Paladin 19 lv Tibia Furora ( mojego brata postać) Ostatnio edytowany przez Ziencio - 26-12-2004 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak, tak.
A swoją drogą, czy mówiłem już wam, że to świetny temat do nabijania postów:> Nie?? To teraz mówię ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() A może te sdięcia są w png !Niekoniecznie muszą być jpg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
KUrde moze i jestem małym NOOBkiem , ale dalej z tego nic nie czaje : Mam zalozone konto na lycos, mam zdjecia na kompie, i niewiem jak je w***ac na mojego posta ?? Piszcie na moje GG : 7568010- przedstawcie sie jako "pomoc" ![]() TE zdjecia sa za***iste !!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiemy, wiemy... Wszystko jest za***ist.e oprócz nas i lykosu... Jak to robisz?? Robisz sobie konto na lykosie, i potem robiesz tak:
{IMG}http://members.lycos.co.uk/cośtam/cośtam/screen001.jpg{/IMG} Zamiast "{" wstawiasz "["...
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Moze i jestem malym noobkiem ale i tak dalej nic z tego nie czaje Mam konto na lycos, mam zdjecia na kompie , ale niewiem jak je wstawic na mojego posta ![]() piszcie na moje GG :7568010 i mi pomuzcie plx zdjecia sa poprostu wykopane w kosmos !!! |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady Hestia
Profesja: Knight
Gildia: Anthraxa
Świat: Danubia
Poziom: 54
Skille: 78/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ciekawy pomysł wstawić niewidzialne zdjęcie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wow, ty i te twoje "podwójne" posty też jesteście wykopane w kosmos... Robisz wstyd, a ja nabijam sobie posty
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() z kąd wiesz jakiego foramtu jest ten plik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Dobra, może moje 600 postów na webhelp.pl to nic..... wytłumacze ci to: Mam ten sam program co on, i on %^^%*% zapisuje w .jpg ! "Press a key to capture the active window and save it as a JPEG file."
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zsuetam
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 34
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Jestem pod wrazeniem tego czego dokonal, trzeba byc informatykiem zeby na cos takiego wpasc...
|
![]() |
![]() |