|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Usunięty
Imię: Remciol Rook
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() No więc witam to forum, po rocznej przerwie o_O Miałem skończyć z Tibią, ale coś we mnie drgęło żebym tutaj zajrzał. Chciałbym się dowiedzieć, co nowego jest w Tibii od update 8.2 bodajże, w sumie świerzo przed tym jak weszło gadanie do NPC na specjalnym chacie odszedłem. Może mi ktoś powiedzieć co dodano? Nie banujcie mnie, za to że nie używam opcji 'search' ale to by mi godziny zajęło zanim bym wszystko przeczytał o_O A gracz który gra w to regularnie będzie wiedział co i jak
![]() ![]()
Acon Pagon [22]: zaraz logne na 120 Acon Pagon [22]: ja mma 120 i 210 16:10 Acon Pagon [22]: wiesz ja jestem bratem slepego <wcisnołem wcześniej kit, że znam Ślepego, 201 EK> Sir Mefix [15]: Buhahaha XD Sir Mefix [15]: to gdzie on mieszka? Acon Pagon [22]: co cie to masz hunta od mojego brata <Przybiega kumpel> Acon Pagon [22]: sorki brat cie muj bil Acon Pagon [22]: sory Sir Mefix [15]: ten tekst wchodzi na forum xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() jak się nie chce czytac no to Ci nie pomozemy...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2008
|
![]() Przede wszystkim mnóstwo nowych itemów dla poszczeegolnych profesji (ja nie grałem w Tibie od Stycznia 2008,zacząłem we Wrześniu 2008 i dlatego nie ogarniam jeszcze tego ;PP )
15:58 Nadiezda [27]: Teatr Dramaturgiczny Shekspira poszukuje aktorow do sztuki Rower i Julia, platne 100gp za 1h |
![]() |
![]() |