|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() W tym temacie chcialbym poruszyc temat miast.
Jakie miasta wg. was sa najlepsze do zamieszkania i jesli mozecie umowyujcie dlaczego. Ja osobiscie jestem zwolennikiem Ab poniewaz najlatwiej tam doniesc loota nawet jesli jest duzo ludzi to nie jest to sztuka trudna |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() co tu duzo gadac - przyjelo sie ze polskie miasto to Ab'Dendriel. I to chyba wystarczy.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Na liberze jestr najwięcej polaków w kazz z tego co wiem. I tam mieszkam
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Zdecydowanie Venore. Blisko do wszystkich miejsc na polowania, a cena za statek do Edron, na Daramę, czy do Thais jest niższa niż w Ab.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() A ja powiem ze zalerzy od profesji:
Na poczatek Carlin/AB/Venore Pozniej rycerz Kazodroon Paladyn Thais lub Venore Magowie Venore chyba najlepiej, ale w sumie Carlin i Thais tez jest znosne. Pomijam wyspy tylko dla premium bo nie bylem tam jeszcze.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
![]() |
![]() Gremlin pomija wyspy dla paccow to ja go uzupelnie.
~~~~Edron-> W sumie to jest to wyspa dla wszystkich, kazdy znajdzie cos dla siebie. Wystepuje tam chyba kazdy rodzaj potworkow, ktore sa dostepne dla facc. No i trzeba dodac za pekowanie tam jest wielce niewskazane (na Trimerze, ale pewnie wszedzie tak jest). ~~~~Darama-> Calkiem przyjemne miasto, Roty w ilosciach hurtowych, tak samo Wasp'y i Lion'y (na powierzchni). Pod ziemia mozna znalezc wszystko co złe, trzeba uwazac na dziury i nie wchodzic do kazdej bo moze sie to skonczyc nieprzyjemnie. Jak wiadomo wystepuja tam Wampiry i Nekromanci, oprocz tych dwoch panow spotkac mozna Dragony, Dragon Lordy, Demon Skeletony, Beholdery...tak swoja droga prawie wszystko. ~~~~Cormaya-> Znalezc tam mozna 2 Spider'y, 4 albo 5 Wasp-ow i z potworow to by bylo na tyle. W podziemiach parostatek do Kazordoon. Na powierzchni calkiem ladnie wygladajacy GH (Castle of the White Dragon). ~~~~Wyspa Eremo-> Domek Eremo, trawa, kilka kwiatkow i Eremo. |
![]() |
![]() |