|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2008
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Witam, chciałem dowiedzieć się czy dam radę zrobić 2 arene 48 ms? oczywiście w razie czego taktyka sd i bieganina wokół arenki
![]() @edit aha, i mlv jest powyżej 45 ![]() @down bardzo dużo wniosłeś do tematu ;o @edit2 kurde sory, nie patrzcie na nazwe tematu, napisałem 3 arena a chce gadac zal ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Skylanek_95 - 13-12-2008 o 22:46. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2008
Stan: Niegrający
|
![]() jeżeli jesteś gotowy na bardzo duże waste to dasz rade spoksik a jak byś nie chciał mieć waste to nie dasz rady
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() czyli chodzi Ci o 2 arene? dasz rade ale waste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Od SD dużo bardziej opłacają się Icicle- bij głównie z nich, SD na wszelki wypadek, ale bez problemu zrobisz bez niego. Weż dwarven ring i energy ring, pomocny będzie protection/elven amulet. Powinieneś zamknąć się w 4-7 bp manasów, 3/4 bp Icicle, + ew. kilka run SD.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() Potwierdzam, sam nakupilem 2bp sd, i pelno manasow bo myslalem ze bedzie niewadomo co.
Pierwsze potworki to tylko z vis zalatwilem, ostatnie 3 poszlo kilka sd i tyle. Jedynie dwarven ring sie przydaje, ewentualnie jakies runki obszarowe, (3-4 gfb) bo niektore potworki robia sie niewidzialne i moga problemow narobic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2008
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furrrora/Aureja
Poziom: 140
Skille: 99/99
Poziom mag.: 99
|
![]() lepiej sobie bota włacz na exura granowanie na ostatnim mobie, bo jak ja robilem na 51 ed to ciagle sie na redzie swieciłem xd
|
![]() |
![]() |