|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
Pokaż wyniki sondy: Czy na Rooku powinna być dostępna magia? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
64 | 49.23% |
Nie |
66 | 50.77% |
Nie wiem |
0 | 0% |
Głosujących: 130. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stra Moldas
Profesja: Sorcerer
Gildia: Octopus
Świat: Lucera
Poziom: 18
Skille: 18/22
Poziom mag.: 25
![]() ![]() |
![]() OTO JEST PYTANIE!
Według mnie powinna być,chociaż ta najprostrza by zapoznać się z zasadami czarowania.A jakie wy macie zdanie????Głosujcie! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie wiem... chociaz moglby byc utevo lux albo utevo gran lux ale tak pozatym to raczej chyba nie. A no i moze exevo pan
![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 13-12-2004 o 16:39. Powód: literowka |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Imię: Stra Moldas
Profesja: Sorcerer
Gildia: Octopus
Świat: Lucera
Poziom: 18
Skille: 18/22
Poziom mag.: 25
![]() ![]() |
![]() Cóż..."taka"magia to magia dosyć słaba...Ale mogłyby być faktycznie jakieś słabe czary ofensywne....Bo jak pierwszy raz na Mainie jesteś to nie wiesz jak czarować...A czary są przydatne....
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Wedlog mnie nie powinno byc na rooku magii spontanicznej. Do tej pory sobie ludzie radzili z wyjsciem bez takowych czarow. Gdyby wprowadzili chocby exure albo utevo lux gra stalaby sie zbyt prosta na moj gust.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Nie no macie Racje nie powinno byc czarow spontanicznych ale Lmm moglo by byc ale tesz nie w jakis wielkich obrazeniach (15-25 max )
Ale jestem Za ! Tylko bez spontanicznych
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() moim zdaniem magia dla wykłych graczy na rooku nie powinna być. co prawda można by wprowadzic słabsze czary, ale magia runiczna nie powinna być dostempna. potężniejsza magia (lmm itp) mogła by być wprowadzona dla rookstayerów
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Koszyczek
Nie no macie Racje nie powinno byc czarow spontanicznych ale Lmm moglo by byc ale tesz nie w jakis wielkich obrazeniach (15-25 max ) .....15-25 masz z hmma ....[ja czesto trafiam za 14-18 ;]....lol mmm ale wg mnie nie powinno byc..... juz jest swietna runka antidote ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Magia... powinna byćale nie spontaniczna... już widze jak nupki blokują rynek i palą mane :/ moze jakis quest na bag lmm albo u jakiego npc jak sie odpowiedzio do niego zagada (quest też) coś jak z językiem orka ślepca
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Up (do wszystkich co sa na tak
![]() Czary są (LF i Antidote). A teraz wyobrazcie sobie taka wytuacja. Wpada sobie koleś na 4 lvl do tej jaskini gdzie jest full rotow. Klinuje sie skrzynkami tak zeby nic go nie atakowalo i robi rzez... W 3 minuty ma ~400 expa i jak dobrze pojdzie naprawde niezla forse... Ludzie z takim czyms by juz wogole nie umierali... Bo wkoncu jak? Zawsze "as w rekawie" Podsumowujac jestem na nie ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE !
Zgodze sie z Bruenoronem. LMM'y mogly by byc dostepne dla rookstayerów. Np. mogli by zrobic quest na rook'u a wlasciwei bramka doswiadczenia np. od 20lvl i tam by byl NPC ktory by sprzedawal: LMM'y = 200gp za sztuke. Wtedy moglo by byc ![]()
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Moim zdaniem, powinno być tak jak jest, te troszkę magi spokojnie wystarcza... |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Magia na rooku? Tyle ile jej tam jest to wystarczy.
Pozatym, byłoby więcej osób które zostawałyby na rooku (bo nie ma tam PK), a to przecież nie o to chodzi. A pozatym skoro magia to może więcej potworów? Więcej broni? Depo? Rook ma tylko nauczyć podstaw (np. obsługi drabinki ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Czemu by nie fajnie by było, myśle że na rooku wystarczyło by utevo lux.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2004
|
![]() Cytuj:
MagiA na rooku omg oszaleliście?? ktos nie potrafi wyjsc z rooka to bedziie tam sieidzal!!! exura ?? to już przesada moze uhy jeszcze co ?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Mana leci tam najwolniej, tak jak knightom (tzn prawdopodobnie tak jest, bo many nijak sie spalic nie da). Czyli mlvl tez powinien leciec najwolniej...tak jak knightom.A knight na 0-4mlvl (do uzycia runow) ma okolo 15k many do spalenia. Teraz policz, ile taki gosciu musialby na tym rooku siedziec, zeby ten mlvl osiagnac... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() No i po co niby ta magia na roku?
Mówicie że by sięprzydały lmm. Tak jak szoopa powiedział ludzie by sięodgradzali i walili. Ktośtam mówił że gra na roku bez magii jest nudna, nie widze problemu-idź na mainland tam masz od groma magii (jesli beziesz sorc/druid) jakie czary so to takie sąa i tak baardzo ułatwiają gre. Także ja jestem na NIE co do czarów na rooku. jeśli się komuś nie podoba się to że nie ma niech napisze do cipsoftu z prośbą albo i nie prośbą i może wtedy bedą czary, jesli nei masz do wyboru wieeelee innych gier
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Neftanger
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Moglo by tylko dojsc pare takich jak lmm,exevo pan,exura i utevo lux,ale wtedy gra nie byla by taka ciekawa.Poza tym jestem na nie.Gdyby jeszcze ktos dodal uhy to juz wogole by byla tam rzeznia.Paccowie by szybko nabijali lvla i zrobili wszystkie questy.
![]() ![]() a cennik taki: LMM-150gp IH-125gp |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() LMM - 100gp
To by w zupelnosci wystarczylo. |
![]() |