|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Zamienię itemy z następujących światów:
Danubia, Julera, Thoria, Harmonia, Calmera, Lunara, Lucera, Titania, Guardia, Refugia, Harmonia, Furora, Iridia, Azura, Candia, Celesta, Elysia, Jamera, Kyra, Solera, Obsidia, Elera, Secura, Nova, Pacera, Shivera, w zamian za itemy na Askarze. W zależności od świata mam zaferowania od ~10k (+ itemy) do 6kk w samej kasie. Pierwszy wysyłam parcel, więc nie ma możliwości żebym kogokolwiek oszukał, jednak jeżeli chcesz zrobić ze mną WT musisz zaakceptować pewne moje zasady: 1. Nie wyślę ci od razu 200k, gdyż nie mam żadnej gwarancji, że ich nie strace. Jakiekolwiek próby ponaglania mnie pt. "wyślij od razu all bo musze lecieć" = IGNORE. Jeżeli piszę, że najpierw 10k, to nie próbuj nakłaniać mnie do wysłania większej sumy. 2. W niektórych przypadkach będę wymagał napisania do mnie z postaci na Askarze, aby upewnić się, że wogóle cokolwiek tam macie. Mogę również poprosić was o pokazanie mi na trade waszych itemów. Jak ktoś będzię kręcił - IGNORE. 3. Jeżeli nie odpowiada Ci tempo transakcji, to oczywiście możemy się od razu wymieniać po 500k albo więcej, ale wtedy ty pierwszy musisz wysłać parcel. KONTAKT: Na PW, w temacie, lub na GG: 1787332 Ostatnio edytowany przez Tr0k - 17-11-2008 o 18:19. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() ...:::Refresh:::...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2008
Lokacja: Gdansk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ozahalski
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 21
|
![]() Interesuje Cię moja Harmonia (200k i itemy) za Twoja Azure? ile tam masz?
@edit wybacz zle przeczytalem Ostatnio edytowany przez ozahalski - 20-11-2008 o 10:35. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Refresh...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum