|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2008
|
![]() Tym razem to nie keylogger
![]() http://www.speedy.share.com/241201964.html inny link: http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=vd6sn18pidaitlm2 Ostatnio edytowany przez Emilioo - 12-12-2008 o 21:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() http://www.speedy.share.com/data/241...33192/legs.cam
Żebyś bana nie wyrwał. @edit: o, szybciej pojawił się inny source. @movie: zbyt banalny quest jak na takie nagrody. @edit2: ktoś z tego forum powiedział raz, że prawdziwi idioci grają na pvp. Ten film potwierdza..., że to wierutna bzdura. Świetnym przykładem jest tutaj połowa teamu, która widząc jedyną drogę pyta "co teraz?". Pokój z nagrodami; sytuacja się powtarza. Po to są tabliczki, by użyć opcji 'look', a nie stać i spamować 'gdzie armor'. Ostatnio edytowany przez semilunaris - 12-12-2008 o 22:15. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Czy Cipsoft nie widzi tego, że teraz praktycznie te questy to jest pikuś?
Przecież ten quest to jest lajcik. I jeszcze takie nagrody... @Up. Ja nie rozumiem takich ludzi. Nie pasuje ci pvp? Grasz na non-pvp. Proste. Ja gram na non-pvp, i jak mi się znudzi ide na pvp. I co? Jestem noobem? xD @Edit. Ja nie mówię o tobie, tylko o osobie, która powiedziała, że ludzie grający na pvp, czy też na non-pvp to nooby czy też idioci. @Edit 2. No fakt, może to tak wyglądać ![]()
Gdyby miało nie być jutra, kupiłbym 45-tkę Naładował magazynek i zajebał komuś portfel Zgarnął cały hajs, jaki miał na koncie I wyjechał nową Carrerą z salonu Porsche Kupił dwa bilety na Majorkę albo do Meksyku Ale wcześniej bym odjebał kilku typów I patrząc jak pociski rozrywają im aorty Uśmiechnął się i któremuś napluł w mordę Ostatnio edytowany przez 19MaLy08 - 13-12-2008 o 00:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up: pomyślałem, że to odpowiedź, chociażby ze względu na zdanie 'Nie pasuje ci pvp?' ;p
'ktoś z tego forum powiedział raz, że prawdziwi idioci grają na pvp. Ten film potwierdza..., że to wierutna bzdura.' Ostatnio edytowany przez semilunaris - 12-12-2008 o 23:09. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() kolejny argument, by w jakis sposob limitowac liczbe ludzi/quest na raz
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Lokacja: PYRLANDIA
Profesja: Elite Knight
Poziom: 165
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja byłem 2 blokerem na tym Azerusie, mielismy 6 osobowy team 2 shooterów i na lajcie zrobiliśmy
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Miło się ogląda takie camy, dużo akcji, dobre zgranie.
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Iles tam up
Przeciez to jest n-pvp, od razu widac po tym jak koles mowi, ze zamiast od draga dostawac 100 to bedzie 10. |
![]() |
![]() |