|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2008
|
![]() Witam wszystkich(Jeżeli nie ten dział proszę o przeniesienie gdyż jestem nowy na forum)
Mam mały problem, gdyż pewnego pięknego dnia siedzę sobie w Dp thais a tu nagle wywala mnie z konta gdy chce wejść pisze ze nie mogę poniewasz nie mam żadnej postaci na tym koncie no to wchodzę na tibie.com żeby wejść na konto żeby obczaić co sie dzieje loguje sie a tu że złe hasło nie mogę odzyskać poniewasz nie ma postaci a przed odzyskiwaniem trzeba podać nick. Bardzo mi zależy na odzyskaniu tej postaci bo stracę trochę pieniędzy mianowicie 70k + Golden legs Demon helmet DSM MMS Royal Axe Steel boots BOH i droche w innych itemach a do tego Postać co najważniejsze bo jak hack to można przywrócić do 30 dni proszę o kontakt na GG 5541596 albo napiszcie na PW albo tu z góry dziękuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lunatyk Guard
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 78/78+
Poziom mag.: 6
|
![]() Jakbyś nie kupował na allegro czy innych aukcjach, to by Ci się nikt nie włamał. Btw. jest temat, gdzie są informacje na temat odzyskania postaci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() I w tym problem ze postać ma 7 lvl a itemki które miałem były wyciągnięte z hacku ale nie zachwycam sie tym ;/ bo już sam wiem jak to jest ja podejżewam del acc niewiem jak to możliwe dlatego do was pisze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() proszę o zamkniecie tematu acc zostało usunięte przez Cip soft
|
![]() |
![]() |