|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2008
|
![]() Siema
![]() Chciałbym powrocic do Tibii. Przejrzałem liste serverów. Chcę utworzyć chara koniecznie na niemieckim serwerze Non-PvP o poziomie zatłoczenia normal. Serwery spełniające te warunki to: Celesta, Guardia, Harmonia, Refugia, Secura. Na którym najlepiej załozyc postać? Fajnie by było gdybyscie mi powiedzieli jak duze są na nich kolejki podczas logowania (nie mam PACC), jaka jest atmosfera, o ktorej jest serversave (zapis stanu serwa) i czy duzo noobów... Z góry thx, PZDR! Ostatnio edytowany przez Libatzione - 12-12-2008 o 17:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Na każdym non-pvp jest dużo noobów i duże kolejki do logowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie o taką odp. mi chodziło...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2008
Lokacja: Polska/Niemcy
Profesja: Rookstayer
Świat: Dolera
![]() |
![]() Powiem ci tak każdy serwer non pvp jest przepelniony wszedzie sa wieelkie kolejki szczegolnie wieczorem i w weekendy jak sie raz zalogujesz to juz lepiej sie nie przelogowywac, a noobów jest tyle ze dupa boli ( normalka na non-pvp, chociaz ja tam troche lubie noobow bo mozna na nich latwo zarobic np. na honerze 97 kina afkowal pod dp carlin myslac ze na non pvp jest bezpieczny odepchnąlem go do slimow zlurowalem dwa slimy sklonowaly sie i padal..padal.. az w koncu gleba
![]() Lepiej wybierz swiat pvp a jak koniecznie non pvp to celesta
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
|
![]() Na kazdym non-pvp jest tak samo..
Duze kolejki.. BARDZO DUZE, nooby. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale PvP to jak ja widze te filmiki na YouTube, co chwile ktos pada, idziesz idziesz i jeb, wydawanie kasy na health potiony ażeby mozna było bezpiecznie przejść przez miasto itp.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() "Nie oceniaj książki po okładce."
To, że filmiki z PvP w większości opierają się na PK, to nie znaczy, że są oni na każdym kroku. Trzeba się poprostu nauczyć unikać PK i jeśli jesteś mało pewnym siebie to expić w bezpiecznych miejscach. A jeśli uda Ci się znaleźć fajnych kumpli, gra na PvP może być naprawdę przyjemna... ![]()
![]() |
#8 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() No ciekawe, bo Refugia już od ponad roku jest cholernie zatłoczona. Dziś kolejki po 150~ jak nie więcej, w tygodniu pod wieczór ciut mniejsze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() GUARDIA?! Wybij to sobie z głowy! Tam jak h-lvle expią na poi to jeden drugiego
"trapuje emualami", bo to on chciał blokować bossa... A świat... hmm celesta podobno jest fajna. Osobiście gram na candii i nie jest źle. Chociaż nóóby wszędzie się znajdą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Polecam Harmonie nie ma obecnie dużych kolejek, najwyżej 50
Raczej tam nie trapuja. I jeszcze jedno [najlepszy lvl z polski tam grał MDW] xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co sądzicie o Securze (GER Non-PvP) i Xerenie (GER PvP)? O której jest tam np. zapis serwera?
Sam juz niewiem na czym mam grać... ![]() Ostatnio edytowany przez Libatzione - 13-12-2008 o 10:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2008
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Najlepsze światy non-pvp to Celesta i Nerana.
Ja sugeruje Celeste, jest bardzo dobrym światem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() Z góry odradzam Ci guardie, mimo tego, że na niej gram. I nie mówie tego dlatego, że nie chce kolejnego na expie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Lokacja: Poznań
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
|
![]() celesta-dużo polaków brazoli również,trapują dość często lecz ceny są dość niskie,jak skiluje to potworka nikt nie zabije,dużo nobbów,lecz reszta w miarę kulturalna.Kolejek do godziny 16.00 jako takich nie ma,lecz w weekend już o 12.00 kolejki <80
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Odradzam celeste.
jak masz zamiar kupic Pacca zapraszam na Premie.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() PACCa nie mam zamiaru narazie kupywac
![]() Jak oceniace Secure i Xerene (pvp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2008
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Nooby są na każdym świecie hah!
Jak sie przesiaduje w Thais DP to się nażeka na noobów. Czemu typki Ci odradzają Celeste? -Bo sami na niej grają i nie chcą kolejnej osoby na respie. Nie daj sie zmanipulować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh, nie no spox, ja tylko próbuje trafnie wybrać server azeby moc spokojnie i dostatnie grać przez dłuzszy czas
![]() Teraz zaczynam się zastanawiać nad tymi PvP... (zero kolejek przy logowaniu). No tyle że aby czuć sie tam w miare bezpiecznie musiałbym nabić ten 30 lvl i mieć wporządku skille. Hmmm... Ostatnio edytowany przez Libatzione - 13-12-2008 o 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2008
Lokacja: Szczecin
Świat: Saphira
![]() |
![]() Z non-pvp polecam Celeste i Secure, a pvp to Saphira. Tu nie ma kolejek nawet w weekendy wieczorem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2008
Stan: Niegrający
|
![]() z pvp to Nove słyszałem że tam mało ludzi i mało pk