|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Polska
Stan: Początkujący
Imię: Black Magic Devil
Profesja: Sorcerer
|
![]() Mam pewien problem.
Otóż chciałbym kupić pacc na 3 miesiące ( jak uznam, że jest fajnie i będzie kasa to kupie potem na dłużej ) w okresie świąt bożego narodzenia Mam palka, 11 lvl, skille 40/30, eq to p armor, p legs, dark helmet, dwarv. shield, zwykle butki ![]() Mam też knighta, 10 lvl, skille 35/35, eq takie jak u palka, ale do tego serpent sword, a na potem czeka jeszcze k set, dragon shield, bright sword ![]() Na palu mam jeszcze około 17-18k w depo. Jak wyżej napisałem chce sobie jeszcze w tym roku, chyba przed świętami kupić pacca. Czy opłaca się kupić??? Jak nie, to kiedy kupić ( co muszę zrobić? )??? Która postać na paccu bardziej skożysta??? Którą postacią grać jak już bym pacca kupił i gdzie expić i skillować??? Z góry dziękuje za odpowiedzi. ps. proszę nie pisać postów w stylu "ale masz cienkie eq i skille, nie kupuj pacca" albo"ale z ciebie dziecko neo" nie po to napisałem ten temat Jeszcze raz z góry dziękuje ![]()
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Skille przynajmniej 70/70, bo potem będzie trzeba na paccu skillować a to strata kasy. Zresztą expowiska do 50 levela na facc area w zupełności ci wystarczą. Rzecz jasna jak nie masz co robić z kasą to nawet na 40, ale napewno nie na 10, bo na takim levelu na pacc area nie ma expowisk... chyba, że larvy w ankhrahmun, ale to bardziej dla profesji magicznych.
Ostatnio edytowany przez jedrolek - 08-12-2008 o 08:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
A odnośnie skili, to rzeczywiście przydałoby się trochę popracować - bez 65 dista nie masz po co wydawać kasę na PACC, bo nie będziesz miał jak expic. GP które masz przeznacz na small stones'y i skiluj, a za tydzień będziesz mógł spokojnie zamówić PACC. Na tym lvl możesz skilować na dwarfach, rotwormach, trolach, minotaurach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Kopenhaga(Dania)
Imię: Qla Losu
Profesja: Paladin
Gildia: Mass Destrucion
Świat: Guardia
![]() |
![]() Polecam ci kupic paca jak najszybciej.
Polecam palla. Korzysci jesli wybierzesz palla: Plusy: -spokoj, -wieksze bezpieczenstwo, -lepsze miejsca do doskilowania postaci, -szybciej nabijasz lvl niz na facc arena. Minusy: -poleci ci na skillenie te 7 dni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Jastrzębie Zdrój :)
Świat: Luminera
|
![]() @topic
Jak chcesz, jak chce Ci się skillować do skilluj a jak nie to nie skilluj , proste. Jednak ja bym na twoim miejscu tak do ~75 poskillował a potem bys miał juz luz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Kopenhaga(Dania)
Imię: Qla Losu
Profesja: Paladin
Gildia: Mass Destrucion
![]() |
![]() Wedlug mnie lepiej te 7 dni poskilowac na paccu niz na faccu poniewaz mniej ludzi jest na dobrych miejscach i tak potworow nie wybijaja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Lokacja: Oln <3
Stan: Niegrający
Poziom: xx
|
![]() @up
Nie lepiej już się przemęczyć na faccu i nabić te skille? Po co dni pacca tracić? Jakoś da rade na faccu, przyjdzie paru noobków, zabije mu kilka razy monstery, no ale tak to już jest. Zresztą kto powiedział, że na paccu nie będzie podobnie ?
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2008
Profesja: Elite Knight
Poziom: 75
|
![]() Polecam kupić pacca jak najwcześniej, ponieważ jest mniej pk, trapów, noobów i nieprzyjemnych sytuacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra
dzięki za wszystkie odpowiedzi jednak kupię pacca albo jutro, albo w weekend, czyli jak najszybciej, a do skilli około 60 dobije Teraz proszę nie pisać już do tematu tylko prosze odpowiadać na następujące pytanie. Gdzie mam skillować i expić na pacc area??? Proszę o dokładne wytłumaczenie miejsc lub podanie linków do tibia earth. Z góry dziękuje ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Polska/Lubuskie/Zbąszynek/Dom
|
![]() Na paccu nie skilluj!! Lepiej wskilluj chociaz 60 na faccu bo jak jest pacc to sie expi a nie skilluje! A expic na tak niskim levelu to nie masz prawie miejsc.
Chyba, ze larvy ale to bardziej dla sorc/drut. Najlepiej od 20 expij na scarabach, sa tam gdzie larvy tylko pietro nizej. Mam nadzieje, że pomogłem P.S. polskie znaki i poprawki dam pozniej bo sie spiesze
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() w takim razie...
- dzięki za odpowiedzi - proszę moderatorów od zamknięcie tematu pzdr for all
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Lokacja: Przyszowice
Stan: Niegrający
Imię: Strarship Pain
Profesja: Elite Knight
Gildia: .
Poziom: 51
Skille: .
Poziom mag.: .
|
![]() Właśnie na PACC'u może być podobnie przyjdzie 11 lvl który szpanuje nowo zakupionym PACC'em, i skorzysta z tego że Ty mu ""BLOKUJESZ"" potworki i zabije ;[
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() szczerze ci powiem ze jak kupisz raz pacc to będziesz go stale kupował bo ci sie spodoba , najlepiej kup go jak najszybciej i pamiętaj ze na terenach pacc nie jest to samo co na facc. na pacc arena ludzie mniej więcej sie znają i zakładają prawdziwe przyjaźnie a nie dialogi w stylu "daj mi coś to pójdziemy na draga" , pamiętaj aby respektować innych gracz a oni będą respektować ciebie. i w ten sposób szybko powinieneś wbić ten 70+ level i ludzie cię już nie będą traktować jak przydupasa , nooba czy neewbie tylko jako kandydata do pozadnego gracza. gra zaczyna sie po 70 levelu a prawdziwa gra podobno po 100 ( tak mi kolega mówił ) mi już do prawdziwej gry niedaleko ;D
|
![]() |
![]() |