![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Jakoś mało ludu z xantery odwiedza tibia.pl ale zaryzkuje i topic założe
![]() Tak więc obecnie dzieje się sporo, Custela Irado wciąż odstawia partyzantkę razem ze swoją gildią Order and Progress, ale poza paroma akcjami przed ssem to dzieje się niewiele. Polacy w Eyes of Darkness usułuja odratować Adiego Getesa i może się to udać bo brazylijczycy są zajęci wojną z White Dragon Army. Swoją drogą zanosi się na to że WDA przegra bo Br jest więcej i mają wyższe levele... troche szkoda, po znam paru ludzi z WDA. Tyle na razie, mam nadzieje że ktoś sie dopisze ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2006
|
![]() Napisz jakie sa obecne strony konfliktu bo juz sie pogubilem wiele gildii sie porozpadalo i powstaly nowe. a pozatym fajnie ze polscy gracze staraja sie uratowac Adiego lecz z drugiej strony jest wiele innych polskich graczy majacych hunta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Obecnie trwają dwie wojny:
Eyes of Darkness (moje gildia ![]() druga wojna to: White Dragon Army (Gildia Sir Baraimasa założona po rozpadzie Cult of Rising Darkness po ostatniej wojnie) vs. Impact (PA głównie...) + Haunted Minds (Troche ludzi z Impactu i Perpetuals) + Spora liczba br z Perpetuals oraz niestety Pina Descolada z EoD. Dodam jeszcze że obecne Perpetuals = dawne Twister. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() wotpie zeby dalo sie "odratowac" Adiiego getesa bo ten wstapil do WDA wedlug mnie to Eod moglo by sie przyloczyc i wybic PA a reszte br zystawic niech WDA sie znimi leje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Problem jest taki że Kal-Torak po wbiciu najlpeszego lvla na serwie zrobił sobie wakacje na pare dni. Lvli 100+ u nas nie brakuje ale póki co koncentrujemy się na wybiciu O&P. Adii zrobił słusznie bo z WDA jest do EoD bliziutko, Kal i Baraimas to starzy kumple. I nie jest powiedziane że WDA przegra. Jest w gorszej sytuacji ale wygląda na to że brazylijczykom brakuje troche zgrania.
Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 25-07-2006 o 11:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2006
|
![]() Widac ze niemasz z byt wielu informacji poniewaz wda+team cusateli irado bedo walczyc z eod
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, Custela napnie sie, sapnie, jęknie, podniesie Edron DP, rzuci nim hen, do Thais i nas nim przywali
![]() Zresztą podobnie było ostatnio za czasów Mythos Back. :edit: No i oczywiście jako vicelider EoD jestem całkiem niepoinformowany ![]() Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 25-07-2006 o 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
no nic nie wiesz co sie dzieje na xanterze ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Musc
Jakbys wczytał sie w posty na tibia.com to wczoraj jakiś br marudził że Beccerita i Baraimas walczą razem. Bara może w WDA nie jest ale czynie je wspiera. Agilityz z ekipa mogą sobie wstapic gdzie chca (Już prędzej do O&P niż do WDA które pobiło ich w ostatniej wojnie), ale pozostaje fakt że zamknęli im już z pół roku temu kafejkę i od tej pory loguje się na xanterę tylko Boget. A jeżeli naprawdę zaczna walczyć to EoD z radością ich znów rozwali bo jesteśmy mocnejsi niż kiedykolwiek. ![]() @up nie i nie radzę brać udziału w tej aukcji. Wczytaj się w opis. Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 25-07-2006 o 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja gadalem z kolegą który zna agilityz i innych z rl i mowil mi ze sie nie logują dlatego bo czekają na new server bo na xanterze juz stracone wysztko i tez powiedizal ze zaden z VNZ nie zamierza teraz walczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Musze powiedziec ze wspulczuje adisavixowi poniewaz bedzie padac non stop ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() za co adisavix bedzie padal?? za to co Tomekss na forum napisal? zreszto wątpie zeby tak często padal przynajmniej do czasu jak jest w EOD
Edit: Czytam forum na tibia.com mozlwie ze przeoczylem cos ![]() Ostatnio edytowany przez musc - 25-07-2006 o 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2005
Lokacja: LW
![]() |
![]() i dobze ze ten pies pada bo mnie huntowal... a pozatym goralek, malardian.adii , shi'rus i inni retired xD malardianowi dobze bo mojego znajomego z kupnem pacc oszukal (wyjechal gdzies tam hyba do irlandii i niech tam zamarznie) juz nikt z nich nie gra w tibie (posprzedawali chary
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Adisavix nieladnie z tomeksem postopil i dlatego bedzie padac a niemam nic przeciwko tmeu bo nieprzepadam z adisavixem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
adii i shi'rus retired bo hunty, z teog co wiem goralek nie jest retired a Malardian jest w anglii |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Goralek nie jest retired, a czy Adis będzie padał to jeszcze zobaczymy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Agilityz i spółka juz dołączyli do WDA, wiec zobaczymy co bedzie dalej, cafe mają u mumy cute.
PS: Adii Getes nie sprzedaje postaci aa Totalizator, dobry pomysl z tym postem. Pozdro ;p Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 26-07-2006 o 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Cytuj:
co mu sie przysnilo? vnz i new server? AHAHAHAH |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Imię: Master-Sarevok
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Heaeaueah.. plakac mi sie chce jak czasami czytam te tematy na tibia.com albo pl.. Ludzie wedlug mnie nei majacy pojecia co sie dzieje z wojna wypowiadaja sie jakby tu sam marius albo jenova pisal.. Ostatnio sie dlugo nie logowalem i sarevok ma troszke malo kaski, ale jakos sie skombinuje. Taaa, juz to widze ze Kuza da za wygrana i pojdzie na inny serw ;]
@Adii 20:48 Monaliza: cos mi sie tu taranem turla << Hail Lesiu, Hail Monaliza i Hail te jego teksty, po ktorych poobijany wstawalem z podlogi i plakalem ze smiechu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |