|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2008
|
![]() Witam witam : O.
Mam pytanie.. Właściwie to mam dylemat.. Jak myślicie,która profesją grać? mam 42 ED 40 mlvl i 34 EK 56/54,100k w kasie,którym charem grać i gdzie expić? Co kupić za tą kase? Mam pacc jeszcze 88 dni...prosze o podpowiedzi.. pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
|
![]() Tą, która Ci się bardziej podoba? To chyba ty będziesz nią grał, a nie my...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2007
|
![]() up /\
troche racji w tym jest ale : -jak chcesz grac knightem musial bys poskillic do 70 a szkoda troche pacca -ed szybciej wbijesz lvl ale nastaw sie na waste w expie bo raczej je bedziesz mial, chyba ze stworzysz farme 20 lvl knightow botow co beda odrabiac ci waste ale sam wiesz boty i te sprawy. -ed sei chyba trudniej prowadzi (nie wiem bo nie gralem) ale na dluzsza mete jest ciekawszy -ek troche nudny i na koniec najwazniejsze.. - ja wole EK ale ze skillami co najmniej 70 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() thx
![]() pytanie : jak zarobic edem jakas pozodna sumke ? (50k) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2008
![]() |
![]() mam juz dosc takich ludzi jak ty... masz dosc dobre chary a nie wiesz nawet jak nimi grac! co sprowadza nas do prostego wniosku ze KUPILES TE CHARY NA ALLEGRO ...i zapomniales zapytac wlasciciela co dalej robic... zal mi cie
ja potrafię tak potrafić... Ostatnio edytowany przez Dajah - 16-12-2008 o 10:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Blood Knightnare
Profesja: Knight
Gildia: Smerfni Gracze
Świat: Harmonia
Poziom: 65
Skille: 72/69
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() @up
on nie powiedział ze niewie jak nimi grac tylko nie wie ktorym grać:/ @Topic GRaj ED |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grałem tymi charami od 1 lvla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Stan: Na Emeryturze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
@topic lepiej graj tym kim lubisz i nie patrz na takie rzeczy ja waste czy skilowanie. po prostu to co lubisz to rob nie zmuszaj sie bo ci gra przyjemności nie sprawi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2008
![]() |
![]() wyraznie napisal ze nie wie gdzie expic i do tego co kupic za ta kase... gdyby gral nimi od 1 lvl to wszystko juz by wiedzial i nie zasmiecal by forum takimi prośbami... co do moich charow to nie jestem jakims power abuserem ktory musi miec 100lvl+++ na pacc zeby kozaczyc przez noobami... mi nawet na pacca szkoda kasy -.- bye
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No z takimi skillami na najcie...to wybralbym druida ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: JawoR
Profesja: Paladin
Gildia: Hands of Justice
Świat: Guardia
Poziom: 90+
|
![]() Kinol to najnudniejsza profa w tibi wedlug mnie.
|
![]() |
![]() |