|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy CIPowie mają cofnąć servery ? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 47.06% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 52.94% |
Głosujących: 17. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: ze Sremu
|
![]() Kilkanaście minut temu padły servery :/.. Co prawda nie wszystkie - ale zdecydowana wiekszosc... Ciesze sie ze padly (chodz dla innych to tragedia)... Powodem mojej wesołości jest to ze miałem dzisiaj haka (:[)... dokladnie to 1,5 godz. temu... Gdyby tak cofneli servery - to bym mial itemki od nowa !!! Głosujcie w sondzie czy jesteście za cofnięciem czy żeby zostało tak jest jest...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() I co, i teraz za kazdym razem bedziecie zasmiecac forum tematami kiedy serwery padna?? Ludzie pomyslcie troche nawet jesli wiekszosc ludzi bedzie za cofnieciem serwera to i tak Cipsoft tego nie zrobi (chyba, ze bylo to wczesniej zamierzone)
edit: Napisalem to nie tylko do ciebie, lecz i innych ktorzy za kazdym mass kickiem pisza nowy temat... Ostatnio edytowany przez Rankor - 18-12-2004 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: CalmerA
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warrior of abyss
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 68
Skille: 83/82
Poziom mag.: 7
|
![]() osze kupa jedna ... ktory to juz topic z serii "servy padly" to naprawde taki eXcytujacy temat :> ? A co do Hacka to przykro mi ale Hack to w 90% przypadkow wina czlowieka ktory zostal shackowany ...
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: Suwalki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Glorfideus
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 14
Skille: 49/48
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No i co w tym dobrego ze serwery padly!Teraz nie mozna grac i to jest najgorsze!Kto sie cieszy ten LOL!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Watpie zeby w moim przypadku... Mam programy antyvirusowe: Panda i mks_vir... Nie sciagam zadnych programow do tibii. a tak pozatym to hakr mnie troche zdziwil... Wzial tylko eq... nie wzial np. BP SD, kasy z depo :|... Wogole mi z depo ruszyl tylko jeden Strange Amulet i pusty backpack
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Comics
|
![]() A zakładajcie se takich teamtów ile chcecie...i tak odpowiem na "nie", nawet jak zalicze deada...
Mówicie, że tu dużo tematów na tibia.pl, wejdzcie na: www.tibia.com --> forum --> Gamemaster board A tam ostatnie 8~ stron
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wiesz a ja przez to ze severy padły sam padłem i nie płacze, brakuje opcji ,,durny temat wałkowany milion razy"