|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Na mojego maila przyszedł mail z wiadomością, że mój acc zostanie zniszczony jak nie wpisze danych. To mi śmierdzi ponieważ jest "[email protected]" <-- | no i "tibiarecovery.com"
NIE WCHODZIĆ na podane LINKI Co o tym sądzicie ? "Dear Tibia player, This is verry important letter, don't ignore it! Yesterday was breakedown of main tibia server. Some parts of main characters database was damaged. We must rebuild the database, and we need yours help. Please go to tibiarecovery.com/?id=efw4fsdf4ft5g543423t (NIE WCHODZIĆ) and fill the form. We'll try to rebulid information about your characters. REMEMBER!!! IF YOU DON'T HELP US YOUR ACCOUNT CAN BE LOST FOREVER!!! See you in Tibia! Your CipSoft Team" Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 16-12-2004 o 18:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Raczej oszustwo - dane z serwerów są niepoprawne
![]() ![]() <edit> Już działa, ale dane i tak są niepoprawne. <edit2> This is verry important if you want to still play tibia.
Ostatnio edytowany przez Shein Silvershadow - 16-12-2004 o 18:19. Powód: Stan strony www.tibia.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() no ale jak to zrobili - [email protected] ?? widze, że są pewne błedy .... w każdym razie ja nie wpisałem danych ! i jak wam też to przyjdzie to usuncie odrazu ten e-mail
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() hack, na 100 % hack (za to bardzo profesjonalny : System auto - emaili, domena .com, wygląd identyczny z Tibia.com)
Podajcie mi JEDEN powód dla którego zakładano by nowy adres, a systemu odzyskiwania kont nie umieszczono na tibia.com
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() NAD NICZYM SIE NIE ZASTANAWIAJ!!!!!!!!!!!!!
to mail hackerski jak mi nie wierzyszysz to wejdz na www.tibia.de i zobacz pierwszego newsa od gory skasuj tego maila |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() To co zostalem shakowany? LOL nie wiedzialem
![]() <edit> To jak oni to zrobili ze przyslali mi maila z nowym haslem i wszystko dziala? Czy oni umieja ingerowac w tibia.com i zmieniac hasla?
"Prawda nie jest ukryta w jednym snie lecz w wielu..." The best... ![]() Ostatnio edytowany przez Palmir - 16-12-2004 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() JEszcze nie, ale mają twój numer i hasło, już koniec, niedługo dostaniesz haka... Możesz już tylko czekać
![]() |
#8 |
Nieobecny.
|
![]() Kazy moze tak sfabrykowac maila (kazdy kto sie troche zna i ma dostep do serwera poczty...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzięki wam za to
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
teraz apel do was: wezcie i pomyslcie troche, bo jak tak czytam co pisza co poniektorzy to mi sie bialko w oku scina pierona, a wynika to z tego ze: 1) nie umiecie myslec 2) nie umiecie czytac/nie umiecie czytac ze zrozumieniem 3) jestescie leniami teraz krotkie odpowiedzi : ad 1) to ze ktos pisze do was ze potrzebuje wasze konto i pass powinno nasunac wam jakies podejrzenia - zakodujcie sobie -> strona inna niz www.tibia.com -> NIE PODAJE SWOJEGO ACC ANI PASSA!!! poza tym po pierona zakladac osobna stronke do odzyskiwania postaci raczej, skoro nigdy nie zostaly skasowane? dlaczego strona nei nazywa sie dajmy na to www.recovery.tibia.com? dla czego nei ma nic o tym wspomnianego na stronie glownej tibii? ad 2) & ad 3) jestescie leniami bo nie chce sie wam nawet przeczytac manuali! nawet jak przeczytaliscie a co poniektorych posadzam o takie ponadprzecietne umiejetnosci, to nie potrafiliscie zapamietac tego, co pisze odnoscie wpisywania numeru konta i hasla do tegoz konta na stronach innych niz www.tibia.com. mozliwe ze wiekszosc z was czyta o tym po raz drugi dopiero ( po raz pierwszy kilka linijek wyzej ). poza tym: RTFM edit: sorki stary ze na ciebie tak najechalem ale jestem po prostu wk**** kiedy czytam po raz kolejny o mailach wyludzajacych acc i passy i przykro mi ze cie zhackowali. ja osobiscie kazdego hackera bym wykastrowal wlasnorecznie. sam zaliczylem hacka kiedys i mnie opieprzyl ktos na jakies 80k+. nie bylo to wesole... to tak jak by sie dostalo golutkie postacie bez itemow na 20+ levelach... szkoda tylko ze nie mialem red skulla bo bym sie ucieszyl niemilosiernie
I feel like 11 years old nOOb... Nie jestem podrecznym manualem. Moje gadu-gadu nie sluzy do spamowania mnie. ![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 17-12-2004 o 20:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ej bez takich, to ze jestem glupi to nie znaczy ze hakuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() WCALE NIE ZAPLACILISMY DUZO ZA DOMENY
![]() MIMO WSZYSTKO NIE CHCE MI SIE GADAC Z WAMI ;] SEE YOU IN TIBIA ![]() cip soft ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
![]() edit: juz wiem co sie stalo... matkusowi sie nie spodobalo, ze uzywalem niecenzuralnych wyrazen wobec osob, ktore w taki badz inny sposob chcialy wyciagnac od innych acc i pass... no coz... zdarza sie... jak bym mogl zrobic cos jeszcze to bym zrobil dokladniej 2 rzeczy: zmienil sobie podpis pod nickiem i W.P.I.E.R.D.O.L.I.L wszystkim hackerom... sadze ze autor topica sie ze mna zgodzi, tak samo jak inne osoby ktore okradziono... a wszystkim "hackerom" ktorzy to potrafia tylko krasc zarowno rzeczy z depo jak i programy ( wiekszosc keylogow nie jest tak do konca free ), pregne zlozyc zyczenia swiateczno-noworoczne azeby zostali "zhackowani" ps. nie wiem jak wy, ale mi jakos conajmniej bardziej niz glupio by bylo, jak bym uzywal rzeczy ktore UKRADLEM... ale coz tu dodac... poczynania swiadcza o inteligencji...
I feel like 11 years old nOOb... Nie jestem podrecznym manualem. Moje gadu-gadu nie sluzy do spamowania mnie. ![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 17-12-2004 o 01:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() WE ARE CipHack TEAM
![]() Nie przestaniemy ![]() POLAK POTRAFI;] FA CORPORATION Ostatnio edytowany przez magnezzz - 16-12-2004 o 21:56. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() P.S Juz sie odkryli, widzieliscie co napisali na http://tibiarecovery.com ?
"Prawda nie jest ukryta w jednym snie lecz w wielu..." The best... ![]() Ostatnio edytowany przez Palmir - 16-12-2004 o 22:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Cytuj:
Czy naprawdę jesteś z tego dumny? |
|
![]() |