|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Ostatnio wykonywałem kilka misji Tibia Tales , żeby sobie trochę dorobić.
Po odzyskaniu worka dla Ahmeta , powiedział on : 20:03 Ahmet: GREAT! If you ever need a job as my personal security guard, let me know. Here is the reward I promised you. Zaciekawiony zapytałem go o ,,Job'' 20:04 Ahmet: Are you interested in being my private security slave ...er...officer? Później ,,Yes'' 20:04 Ahmet: Wonderful!! Okay listen, you have to watch my shop while I'm inside. Don't walk away, no eating during work and if you gotbeaten up, it is your own problem! ... 20:04 Ahmet: You will earn 200 gold coins a month BUT only if you fulfil your duties to my satisfaction. Now do your work and let me do mine Padło kilka pytań o : ,,Mission'' ,,Work'' ,,Gold pieces'' ,,Month'' itp. ale nie odpowiedział.Sądząc że to jakiś żart , postanowiłem się z nim pożegnać. 20:07 Ahmet: What do you mean with 'bye'?? You got to stay here dutifully!! Kilka minut później znów wróciłem do tego NPC i zagadałem.. 20:07 Ahmet: You are too late for work you lazybones! If you see something suspicious, tell me right away! Ponownie kierowany ciekawością rzucałem hasłami : ,,Steal'' ,,Thieves'' ,,Work'' niestety bez skutku. No i mam pytanie , czy coś można dla Ahmeta więcej niż oddanie worka zrobić? @Edycja Zapytałem go o ,,suspicious'' 20:16 Ahmet: <Eeek> I think this is the guy who robbed me!!!! WAIT, no...false alarm! Edit2 Znów o to samo: 20:20 Ahmet: Who? That guy there? No no, I know him. He is fine. <''> 20:22 Ahmet: I am starting to believe that YOU are the suspicious one here! <''> 20:23 Ahmet: If these thieves had not been wearing masks, it would be much easier to recognise them. Ah , na ,,reward'' podejrzanie milczy ;-D Edit3 Na odchodzenie reaguje : 20:39 Ahmet: Where are you heading?? Come back NOW you lazybones!!! You won't get a single gold coin if you leave! officer 20:49 Ahmet: You just arrived here five minutes ago and already want to leave?!?!? Well, do so but don't expect any payment at the end ofthe month. Ostatnio edytowany przez Goggo - 21-12-2008 o 21:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Natt Teno
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() http://tibia.wikia.com/wiki/Ahmet tylko tyle znalazłem na ten temat ; o
Trochę mnie to intryguje, więc chyba zaraz sam pójdę z nim pogadać. Ostatnio edytowany przez Yrothu - 21-12-2008 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
![]() Zapewniam cie, ze to nie jest zaden quest, poprostu stary Ahmet zaproponowal ci prace jako jego ochroniaz-niewolnik... poprawil sie na officer, cos ci to mowi? Zagadzajac sie na to zostales jego niewolnikiem, stad ta reakcja, gdy odchodzisz, pracujesz dla niego i masz przy nim stac, nie zaplaci ci oczywiscie za robote, to wszystko o nim. Ahmet jest stary i ma 'zwidy' ;d
pozdro |
![]() |
![]() |