![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Nudno w chałupie... na dworzu słonko no to pomyślałem zrobie kilka prac. Nie robiłem graf od miesiąca więc wiadomo nie będzie tak cool... No dobra o to i one:
Dark helmet (nowsza wersjia): ![]() Mag'e Stuff: ![]() Elven Bow: ![]() War Hammer: ![]() ![]() Viking Shield: ![]() Magic Sword: ![]() Crusader Shield: ![]() rusader helmet: ![]() Dsm: ![]() Blue rose armor (Eileen dla ciebie): ![]() Noble armor: ![]() Demon shield: ![]() Holy shield: ![]() Royal helmet: ![]() Battle axe: ![]() Steel Helmet: ![]() Sword: ![]() Leather Armor: ![]() Bone Shield (ta małe na dole to taki znak miecze zkrzyżowane): ![]() Jakiś helmecik: ![]() Great Axe: ![]() Beholder Shield: ![]() Pharaon Helmet: ![]() Hammer: ![]() Kolba: ![]() Dragon helmet: ![]() Lion helmet: ![]() Serpent: ![]() Miecz: ![]() Rzymska tarcza: ![]() Crown Armor: ![]() Crown Helmet: ![]() Crown Shield: ![]() Crown Sword: ![]() Crown axe: ![]() Dragon Scale Mail: ![]() Dragon Scale Mail legs: ![]() Dragon Scale shield: ![]() Dragon axe: ![]() Thrunder Hammer: ![]() Barbarian Axe: ![]() Pazury: ![]() Jakaś maca: ![]() Dragon lance: ![]() Macedońska tarcza: ![]() Macedoński hełm: ![]() Macedoński sztylet: ![]() Dragon hammer: ![]() Blue robe: ![]() Hatchet: ![]() Spike sword: ![]() Tarcza z nieco przerobionym egipskim kotem: ![]() Dragon shield: ![]() Jakiś sword: ![]() Anubisik: ![]() Mieczyk: ![]() Beholder shield: ![]() Włócznia legionisty: ![]() Tomahawk: ![]() Różdzka: ![]() Dragon shield: ![]() 1: ![]() 2: ![]() 3: ![]() Devil Shield: ![]() Helmet: ![]() Sword: ![]() Shield: ![]() Short Bow: ![]() To all. Mam nadzieje, że się podobają... Ostatnio edytowany przez Majines - 24-12-2005 o 13:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2005
![]() |
![]() srednio :/ 7/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Dark helm i elven bow są najlepsze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Majin rób dalej jakieś grafy. Zrób jakąś błyskotkę, pierścień albo amulet, możesz też zrobić wind set
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Na pewno najlepiej wyszedl ci dark helmet. Zycze powodzenia przy tworzeniu nowych grafów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Dark helmet ładny, ale mógłbyś dodać mu jeszcze nieco metalicznego połysku. Elven bow całkiem, całkiem. War hammer jakby lekko niedopracowany, brakuje mi tu jakiegoś szczegółu. Z przyjemnością obejrzę twoje następne prace
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dark helmet (nowsza wersjia):
![]() Ujdzie nawet. Ale uważam, że te rogi mają nieco, hmm, za mało soczysty i wyrazisty kolorek. Mag'e Stuff: ![]() Rotfl... Źle to WoGle nazwałeś - poprawna nazwa to bodaj Mage/Mage's STAFF. Stuff to określenie na "rzeczy", a STAFF to kij. IMO za mało się wyróżnia, wygląda jak widelec, na który nabito wisienkę... Elven Bow: ![]() Najlepiej wyszedł. Tylko ta cięciwa jakoś dziwnie napięta. War Hammer: ![]() Hmmz... A po cholerę te śruby wwiercone w młot? To wygląda, jakby młotek był do czegoś przywiercony... No i nie wygląda na broń do typowej wojażki... Pamiętasz starego War Hammera? W nim czuć MOC. W tym... Thor miał taki młot jak twój, ale on nim wzywał pioruny...
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() up & offtopic:
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Na kolana mnie nie powalily - szczerze mowiac widywalem lepsze prace. Twoje sa jakies takie male (chodzi mi o helmet). Ale chyba dosc dobrze rokujesz na przyszlosc.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() @up
eee... na przyszlosc? on juz jest w artist;p prace takie sobie |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() @up
ii? czy to oznacza, ze powinien spoczac na laurach, dac sobie spokoj i powiedziec - 'no teraz to ja jestem zay...sty, jestem w artist, nie bede sie szkolil tylko zamieszczal takie sobie prace' ? ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() @up
nie no, jasne ze nie ![]() troche zle zrozumialem twoj post, moj blad |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Krzyżak
|
![]() Eee tam, wybrzydzacie! Prace są bardzo ładne biorąc pod uwagę fakt iż nie rysował nic przez miesiąc. Vegeta! Trenuj trenuj! Jest ślicznie!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Druid
Gildia: -brak-
Świat: Calmera
Poziom: 16
Skille: 18/19
Poziom mag.: 22
|
![]() Powiem jedno... Mnie sie podobają... Napewno są lepsze niż moje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() 3 nowe grafiki:
Castle Shield: ![]() Viking Shield: ![]() Magic Sword: ![]() Mam nadzieje, że się podobają...
![]() |
#17 |
Krzyżak
|
![]() Cóż Majin.... Te prace nawet nie są dobre... One są poprostu świetne! xD Bardzo fajne grafiki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum