Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 29-12-2008, 17:05   #1
Rangiz
Użytkownik Forum

Rangiz's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Mielec

Domyślny 145 MS i 135 ED Wrl Hunt ;)

Jak w temacie =D

http://tibiacam.tv/cams.php?id=5cpwyja1ziyixykk

20:55 Knight Sepix [136]: echh zawsze byles nademna i dalej jestes dalej uwarzam ,ze jestes Wielki i nim zawsze pozostanies =)
Rangiz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-12-2008, 17:15   #2
Krajzel
Użytkownik Forum

Krajzel's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
Krajzel ma numer GG 9625503
Domyślny

Możesz mi napisać po kiego chu.a grasz w tibię skoro w komencie stwierdziłeś że sie nie opłaca bo Cipsoft "powoduje mass kicki" (oczywiście to brednie, bo wina tej firmy to może 1% na 100) ??? A ten hunt strasznie nudny i nawet nie chce mi się obilczać czy na + jesteście i ile xp/h.
@edit
O sorka zapomniałem dodać że na "ich" kickach tracisz pieniądze. Człowieku kup sobie browary za cene pacc albo lizaki (nie wiem ile masz tam lat) i nie nie będziesz się musiał żalić.
@edit 2
Hunt strasznie długi, loot słaby i do tego non-pvp ale jak ktoś jest ciekawy to może looknąć.

Ostatnio edytowany przez Krajzel - 29-12-2008 o 17:29.
Krajzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-12-2008, 17:35   #3
Rangiz
Użytkownik Forum

Rangiz's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2007
Lokacja: Mielec

Domyślny

O ch Ci chodzi ? Gram przecież tylko turystycznie... jeden hunt na 2 tygodnie to tak dużo ? Poza tym chyba mi nie zabronisz? To co chciałem osiągnąć w tej grze to już osiągnąłem dawno temu ... Co do kicków to może to nie jest wina Cip softu ? napewno nie moja ... Poza tym po co komentujesz to co mam w commentach na tibia.com ? idiota. Po co się w ogóle wypowiadasz ... żal mi Cie hunt jak hunt co ja poradzę, że Ci się wrl nie podobają ? Zwykły film. Jak tak bardzo chcesz to specjalnie dla Ciebie zmienie tego commenta... powiedz mi tylko co wpisać lamko. Bb.

20:55 Knight Sepix [136]: echh zawsze byles nademna i dalej jestes dalej uwarzam ,ze jestes Wielki i nim zawsze pozostanies =)
Rangiz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2008, 00:48   #4
Nirek-Devilek
Użytkownik Forum

Nirek-Devilek's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Bogatynia

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
Domyślny

Krajzel c.huj cie to obchodzi co ma w komencie napisane ?? po huj to tu piszesz wes sie jebnij w gowno czlowieku a nei takie rzeczy na forum dajesz
@ film hunt jak hunt szkoda ze taki slaby loot

Nirek-Devilek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2008, 01:33   #5
Master-Mada
Użytkownik Forum

Master-Mada's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
Domyślny

@ Krejzel
WSZYSTKIE mass-kicki są z winy CipSoftu, pośredniej lub bezpośredniej, ale nadal. Najwięcej ich jest z powodu ataków DDoS, ale w końcu od czego mają ludzi, którzy powinni odpowiednio zabezpieczać, pracować nad stabilnością i ochroną serwerów. W takiej firmie informatycy powinni być na tyle kompetentni, by to zapewnić i co nas - klientów obchodzi, że jacyś "hackerzy" są bardziej cwani od nich? Płacimy - wymagamy. Tak więc wg mnie CipSoft jest jedynym winnym mass kicków. Poza tym nie wiem po co na niego najeżdżasz.
Swoją drogą mass-kicki są małym powodem do zakończenia grania przy kolejnych update'ach
Master-Mada jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania