|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() W piątek czyli dziś miała miejscie bardzo dziwna sytuacja. Oto ona :
Robiłem se runki . Postanowiłem se wejsc na wieże dla jaj (Carlin) a tam zobaczyłem jakiegos maga. Przez jakies 5 minut wołałem do niego ale ten nie odpowiadał. HE HE HE Co za okazja, zabije go. (Nie lubie zabijać ale zostalem wczesniej zabity przez jakiegos knighta i chcialem odzyskac czesc z straconych pieniedzy). Wiec zaczolem walic w niego swoim war hammerem i runami. Po kilkudziesieciu sekundach zostal zabity a tu nagle pojawia się komunikat : 18:45 Warning! The murder of Hariel paton was not justified. Jak zawsze dostalem czache. Mowie jak zawsze ale nigdy nie dostalem jeszcze czachy. Wyszedlem z wieży a z niej za pare chwil wybiega ten sam gosciu i zaczyna mnie gonic. Ucieklem jemu ale nie wiem co dalej zrobic. Mam czache i caly czas walke chodz minelo ponad 5 minut. Co powiecie o tej dziwnej sytuacji ?????? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Nie zabija się ludzi. Tyle mogę powiedzieć. A czacha jest specjalnie żeby PK zostali ukarani.Pamiętaj: jak ktoś ciebie zabije to możesz się zemścić na NIM a nie na kimś innym!! Gdyby wszyscy tak robili to sytuacja wyglądałaby jak na test serwerze!
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Pfk ! To akutar mogłeś powiedzieć tamtemu PK który mnie zabił. Byłem sflustrowany i musialem jakos odreagowac. A ty lepiej powiedz a co w tej sytuacji chodzili po nie jarzę, no chyba, że ty też nic nie kapujesz.
|
![]() |
![]() |
#4 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() OK, ale co w tym jest dziwnego?
PKłes gościa, dostałeś czachę. Teraz sobie przeczytaj zasady o czaszkach, jeśli łaska, a będziesz wiedział, jak długo będziesz miał X i nie będziesz się mógł wylogować. Że gość się chce mścić, to też się nie dziwię, zupełnie normalne. A co do takich, co PKują, bo ich PKnięto, już niedawno (tuż przed update) dałem takiemu nauczkę, żeby nie robił tego. Miał lvl 21, skończył coś koło lvl 10, zabił mojemu bratu mojego UH-makera, bo ktoś jego zabił. Jak dla mnie, to random PKerów (czyli takie sytuacje, jak twoja równierz) nalezy tempić ile się da, i jeszcze więcej. Tu akurat system czaszek się sprawdził (choć jest to żadkość ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Ja ostatnio miałem zabawną sytuację:
stoję sobie przed depo, a tu nagle przybiega Gatorek z białą czaszką (sorc 10 lvl) i a za nim pall 18 lvl waląc do niego z boltów. No i gatorek: help, Magi pomoz ... juz dochodzil do reda No a ze akurat robilem uhy to mi sie żal gościa zrobiło i go uhnąłem (cholera, tak biegał że go trafić nie mogłem) Za chwile wyskoczyło kilku ludzi z depo i: co się dzieje; na to gatorek: PK! no i się wszyscy zgodnie rzucili na tego pallka. A on: now it's allowed! Ale nikt nie słuchał. No to gościu się przeraził i zwiał ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Matkus ! Jeszcze jedną rzecz zapomnialem dodać. Kiedy szukałem tego gościa już kiedy go zabiłem po stronie tibi.com to nei mogłem go znalesc. A to jest nie możliwe,
że jakies 10 sekund po zabiciu gościa on z tego samego miejsca wychodz i mnie goni. A wczesniej kiedy do niego mowilem i zaczolem walic z runow nie reagowal. A przecież zawsze po zabujstwie odradza sie w swiatyni. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Qrcze. Ty człowieku masz naprawde ładnie. Zabijasz gościa bez powodu i prosisz nas o pomoc... Ja jak zgine ide się wyżyć na workó treningowym bądź na grze np. w noge. Zópełnie cie nie rozumiem... ?(