|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2009
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 11
Skille: 44/35
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Witam. Mam Paladyna równy 8 Lvl i EQ takie jak : Noble Armor , Plate Legs , Guardian Shiled , Strange - Horseman Helmet , Crocodile Boots więc gdzie mam skilować i jak bo kompletnie nie wiem a i jestem w THAIS | CALMERA i mam 16 sztuk Spearów i 4k. Jeżeli mam coś kopić to co ? a i jeszcze jedno mam zamiar kupić 10cc
Z góry ThX PozDroo All ;p Ostatnio edytowany przez RedCrazyJob - 18-03-2009 o 21:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 86+
|
![]() belted cape,crown shield,crown helmet,p leg,bohy na 20+ i tyle z eq,
skilluj narazie na trollach z spearami,potem roty,potem roty z small stonami i na koncu slime z small stonami, expic od 60 dista mozesz na cyclopach thais,dwarfy soldiery w kazz,amazonki i vialkirie w carlin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Opcja szukaj boli?
Link do poradnika. http://tibia.pl/poradniki/2393090 Drugi poradnik. http://tibia.pl/poradniki/1928892
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2009
Profesja: Paladin
Świat: Calmera
Poziom: 11
Skille: 44/35
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() a powieccie mi tak mam skile 30/25 i skiluje z spirów na trolach mam sie teras przenieśc na roty bo trole czasami mam na 3 - 4 hity a czasami wale z 10 i nic więc iść na roty ze spirami ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() @up Jak masz kasę to kołuj kamienie a jak nie to na minosy, dwarfy, lub roty ze spirami.
|
![]() |
![]() |