|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 44
Skille: 74/56
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Typ transakcji:
Sprzedaż lub wymiana. Przedmioty: Elysia: -Crown Shield -10,5k -Sword Ring(30 min) -Plate Armor, Plate Legs -Elven Amulet -War Hammer -Naginata -Platinum Amulet -Addon Items (2x Honeycomb, 4x Mino Leather, 23x Chicken Feather) -5x Spike Sword [Jeden normalny, 4 Enchanted] -2x Dragon Hammer -Fire Sword -Serpent Sword -Crimson Sword Menera: -ok.35k -Knight Legs -Dragon Shield -Jakieś śmieci warte ~3k Świat: Ja daję na Menerze i/lub Elysii, a ty na Nebuli, bądź w PLN Cena: Elysia: 25k na Nebuli (Mogą być też przedmioty o podobnej wartości) Menera: 35k na Nebuli (Mogą być też przedmioty o podobnej wartości) Jeśli ktoś zamienia i z Elysii i z Menery oczekuję nie 60k, lecz 50k ;D RL Life: Elysia: 7,5zł Menera: 10zł Preferowana forma płatności: World Trade, lub Przelew (SMS nie, Doładowanie nie) Kontakt: GG-8835614 PW e-mail: 00Hubi00#gmail.com Uwagi: Dla zainteresowanych mogę wysłać zdjęcie całości. Jeśli będzie taka potrzeba wystawię aukcję na allegro (Mam grubo ponad sto pozytywów) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2008
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 44
Skille: 74/56