|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Isara
Poziom: 145
Poziom mag.: 94
![]() |
![]() REKRUTACJA TRWA!! MASZ JAKIEŚ WĄTPLIWOŚCI NAPISZ DO MNIE PW ! LUB GG 12962059
SWIAT Shivera ZROBIC KONTO I NAPISAC DO KRZAKUMAT W RAZIE PYTAN Rodzine cechuje: -honor [wyznajemy zasadę "jestem gotów umrzeć dla dobra rodziny"] -duma [nikt nie ma prawa odbierać nam szacunku] -kultura [świadczą o tym inteligentne wypowiedzi członków]-oddanie się zasadom kazdy wie co dobre co zle Czlonkowie Rodziny: Knights - Anumat - Tinon Goth - - Palladins -Krzakumat - - - Druids -Sahra Goth - - - Sorcerers - - - - W rodzinie bedzie 10-12 biernie grajacych graczy! Najlepiej po 4 osoby z kazdej profesji.To nie znaczy ze nie rekretujemy wiecej osob Motta Rodzinne "Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego" "Najpierw glowa potem reka" Jezeli po dluzszym zastanowieniu chcesz dolaczyc do rodziny napisz podanie. Podanie: Nick(jaki bedziesz miec): Profesja(jaka ciebie interesuje): Jak dlugo grasz w tibie: zamierzasz kupić PACC: Ostatnio edytowany przez krzaku1111111112 - 03-01-2009 o 18:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 12 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 86+
|
![]() Hiho : ) Właśnie chara zrobiłem na świecie Iridia - 400~ ludzi,50~lvle - spokojny świat...do czasu
Podanie: Nick(jaki bedziesz miec): Maarcel Profesja(jaka ciebie interesuje): Sorcerer - najlepszy do 50 lvl i lepszy z pvp Jak dlugo grasz w tibie: 3 lata zamierzasz kupić PACC: Mam PacC |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2008
|
![]() do skasowania
Ostatnio edytowany przez piornikk - 03-01-2009 o 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() do skasowania
Ostatnio edytowany przez lordi_ - 03-01-2009 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nick(jaki bedziesz miec): Gimpy Lordi
Profesja(jaka ciebie interesuje): paladin Jak dlugo grasz w tibie: ~3.5 roku zamierzasz kupić PACC:nie Ostatnio edytowany przez lordi_ - 10-01-2009 o 17:36. |
![]() |
![]() |