|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygrał? | |||
Tusk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 49.43% |
Kwaśniewski |
19 | 21.84% |
Nie oglądałem, nie na moje nerwy |
25 | 28.74% |
Głosujących: 87. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytanie jak w tytule.
Kto Waszym zdaniem wygrał? Moim zdaniem, od początkowych minut los Tuska był przesądzony. ![]()
Ostatnio edytowany przez Misiocyt - 15-10-2007 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jakoś mnie do tego nie ciągnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tusk oczywiście. Był trochę za delikatny, ale jego argumenty i tak zmiotły kwacha. A wystarczyło trochę pocisnąć przeszłością i alkohOlek by leżał kwicząć na ziemi
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Zdecydowanie Tusk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() w tej debacie wazniejsze od tego kto wygral, jest to kto przegral - a przegral zdecydowanie PIS (pomimo ze w debacie nie bral udzialu :>)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Co prawda oglądałam tylko kawałek, ale uważam, że tym razem Tusk miał dobrego partnera do merytorycznej dyskusji.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Arrivald
Profesja: Paladin
Gildia: Underworld
Świat: Danubia
Poziom: 65
Skille: 85/60
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Hm. Moim zdaniem pojedynek byl wyrownany, ale to ze wzgledu na to ze Tusk nie byl brutalny a mogl byc. Przeciez nie wypomnial mu wprost komunistycznej przeslosci, pijanstwa itp. Darze sympatia Kwacha, ale mysle ze Tusk jest po prostu bardziej uczciwy i wiarygodny.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No pewnie, bo każdy postkomunista to złodziej i szuja = > Nie lubię Kwacha, ale argument dotyczący jego "czerwonej" przeszłości jest tylko ciut lepszy od dziadka w Wermachcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() TeUeSKa. Kaczynski sax : <
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No pewnie, sbków też zaciągnijmy na szafot, bo donosili. To były zupełnie inne czasy. Prawda jest taka, że nie ma ludzi złych - są tylko sytuacje, które wyzwalają w człowieku złe zachowania. A nawet jeśli robili to z czystej wygody - cóż z tego? Każdy człowiek ma prawo żyć tak, by to on był szczęśliwy. Jeśli TERAZ nie szkodzą społeczeństwu, to z tego, co robili, kiedy była inna władza i inna sytuacja w społeczno-polityczna?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 15-10-2007 o 22:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() IMHO, remis z małym wskazaniem na Kwacha.
Tusk leżał na deskach w pierwszej części - pytanie o podatki w Irlandii, którą tak co chwila wychwala. Potem jeszcze to ułaskawienie :| Kwach dał plamy pytając o kościół - ciekawe co chciał usłyszeć -.- Edit: Chyba chciał zaznaczyć odrębność LiDu od PO-PiS.
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Parys - 15-10-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Fallen Angel
|
![]() @Smetana
A ja bym rozstrzelał takich fanatyków jak ty. @topic Wygrał Kwaśniewski. Mówił bardziej merytorycznie, i w przeciwieństwie do Tuska może swoje tezy poprzeć doświadczeniem, tak w sprawach państwowych, jak i tych zagranicznych. Tusk tak naprawdę niewielkie ma pojęcie o rządzeniu, a jego jedyna poważna rola polityczna była dość drugoplanowa (słynny "Lewy Czerwcowy"). Tusk także nie potrafił odpowiedzieć jak wyglądały przemiany w Irlandii. Dość dziwne jak na polityka, który te przemiany firmuje i chce je w Polsce wprowadzać.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się . Remisik , ze wskazaniem na Kwacha :>
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
Jeśli chcesz wszystkich byłych członków pzpr pozabijać jako zbrodniarzy, to ja postuluje zniszczenie wszystkich pomników Piłsudzkiego za przewrót majowy, i wszystkich, którzy uważają go za bohatera narodowego. Tylko wtedy jakoś mało polaków zostanie. Aha, byłbym zapomniał. Pozabijajmy wszystkich byłych AK-owców za pacyfikacji wsi białoruskich i ukrańskich. To były ZBRODNIE!
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Za malo konkretow bylo.... jak bylo pytanie o konkretach to sie migali ahh ;/ Bylo duzo krytyki wobec obecnego rzadu... nierozumiem co tu ma piernik do wiatraka... po co te wspomnienia z przeszlosci? Jak dla mnie co bylo to bylo... wazne co bedzie
![]() ![]() Irlandia = chwyyyt marketingowyyy ![]() Oglnie to wg. byl remis, Tusk wyrazniej wygrywal podkoniec debaty ![]() P O Z D R A W I A M X D |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tym zabijaniem mocno przesadziłem, pomyślałem chwilę, i usunąłem to. Udowodnienie komuś czegoś byłoby praktycznie niemożliwe, no i niektórzy zostaliby bezkarni (archiwa z pewnością zostały częściowo uszkodzone/sfałszowane). Ale odsuwanie takich ludzi od polityki wydaje mi się sensowne (mniejsze ryzyko koneksji itd).
Jeśli chodzi o Piłsudskiego miał on wiele ciemnych kart w swym życiorysie.
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 15-10-2007 o 23:16. |
![]() |
![]() |