|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Mam prośbę
Bardzo byłabym wdzięczna za poradnik "Jak zdobyć pacc". Na stronie tibii wymienione są tylko metody płatności. Użyłam opcji szukaj i znalazłam tylko szczątkowe informacje na ten temat. Jest naprawdę dużo tematow na forum z tym związanych, co świadczy o tym, że ludzie mają problemy z zapłatą za pacc. Ja znam angielski nie najgorzej, ale i tak się w tym wszystkim gubię. Na przykład napisane jest, żeby wpisać "order number", a podobno chodzi o to, żeby wpisać "reference number". Przydałby się więc poradnik opisujący każdą metodę płatności krok po kroku. Ja nie jestem w stanie go napisać, bo sama się w tym wszystkim gubię. Ale jest może ktoś, kto to potrafiłby zrobić. Nie wiadomo też co dokładnie zrobić po wysłaniu pieniędzy, podobno gdzieś trzaba jakiś mail wysłać. Wogóle czarna magia. Pomożecie ? Re down: Znalazłam to: Cytuj:
![]() Czyli już wiemy jak płacić gotówką. Jeżeli chodzi o płacenie kartą: Cytuj:
Co z płaceniem przelewem? Czekiem ? Co zrobić jak się już zapłaci ? Kartą - dokładniej ? W jakich bankach dają MasterCard i Visa ? Czy tylko tymi kartami można płacić ? |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Jeśli płacisz wysyłając czek lub odrazu kase to musisz poczekać około 1 tygodnia Co zrobić jak już dostaniesz, to proste logujesz się w grze na jakąś postać i puźniej przeloguj się i już na statusie masz np. 90 days left
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Ja płaciłem Mastercardem i czekałem nie 1h ale 24h.
To wtedy mogły być jakieś zepsute łącza. No ale wiesz... może to tylko ja tyle czekałem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2004
![]() |
![]() hm...
jeżeli płacisz kartą to czekasz kilka minut do kilku godzin. jeżeli chodzi o czek to nie mam pojecia a co do pacca jak sie wypełnia to jest proste ... jezeli zna sie angielski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() mam pytanie. Pisze to tu bo nie wiedziałem gdzie.
CO mam zrobić żebym mógł dać swoje sdjęcie pod nickiem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() A ja chciałbym dokładnie wiedzieć, jak wygląda płacenie przelewem oraz czy można płacić przekazem pocztowym? Chciałbym wiedzieć ile to może trwać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2004
Lokacja: Kraków
Imię: Vonozaurus Rex
Gildia: Angelic Army
Świat: Nova
|
![]() Ja mam takie pytanko: Można kupić pacc wchodząc na swój acc a potem podając tylko acc number bez passa. Czy przez sowje konto mogę kupić pacca na jakiś inny account?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sluchajcie moze to pytanie nie najlepiej tu pasuje, ale lepszego tematu nie znalazlem:
Czy jak mam pacca, i jestem szefem gildii, to moge miec i wlasny domek, i GH?
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() chciałe dodac kilka rzeczy od siebie
1.jak płacice przelewem wysyłajcie kase w euro bo nie ma dodatkowych opłat wiem to z własnego dośw 2.jak masz aktywowane pacc to jak wchodzisz na konto zanim ci sie pojawiom postacie jakimi możesz grać pojawi ci sie komunikat"your premium account is activated) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() A czy moge kupic pacca za pomocą Visa Electron??!! odpowiedzicie szybko PLZ!! Lub poprzez INTELIGO??