![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Mam pytanie na głównej stronie TIBI w legendarnych przedmiotach są pokazane dwa axy nie są pokazane atk i def tych broni ani cena.Może ktos pośada takie nawet nie do końca prawdziwe informacje.
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Wątpie czy byś kupił jakiś legendarny przedmiot... ponieważ nikt ich nie sprzedaje(chociaż na tibiashop ktoś sprzedawał, jednak nie axy), npc też ich nie sprzedaje
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2003
![]() |
![]() Poza tym po co Ci informacje "nawet nieprawdziwe"?!
Juz jeden tu sie rozpisywal o tym jak to kupil na rooku runy IH. Ma jedno upomnienie, jego zapytaj i nie prowokuj bajkopisarzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2003
|
![]() Ja kupiłem dark shield za 15gp (def 25) a na stronce jest napisane, że ten przedmiot jest legendarnym?! Czy to możliwe? I co moge z nim zrobić? Narazie trzymam w depo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() re: Freesnake
W sumie to przeplaciles ![]() Otoz ta tarcza byla legendarna (1 na server max), ale po ostatnim update kazdy na main moze sobie pojsc po nia bez zadnego problemu (za pytanie gdzie dokladniej bede wstawial upomnienia) bo to jest quest. A co do legendarnych toporow to jeden z nich to Orkish Axe (staty na tibia.de) a drugi to: Stonecutter Axe (Atk: 50 Def 30). It weighs 99.0 oz. You feel the power of this mighty axe. Btw On jest jednoreczny ![]() Btw2 Nie mam go, kolega mi na test serverze pokazywal, a on mial go od innego kolegi ktory dostal od kogos tam ?(
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Ale orkish axe nie jest legendarny
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
2. W tej chwili nic juz nie jest unique bo praktycznie wszystko mozna lapac do woli ze skrzynek questowych.
![]() |