|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie piszcie tylko "kolejna sesja" etc. ok? Najpierw zobaccie, że mi naprawdę zależy!
Sytuacja w Kraju: Karta Rekrutacji:Ukryty tekst:
Bogowie starego Panteonu: Ukryty tekst:
Bogowie Nowego Panteonu: Ukryty tekst:
Przykłady Lokacji: Ukryty tekst:
Mapa: Ukryty tekst:
Ukryty tekst:
Lista przyjętych: 1. Dark Alphadron 2. KalasantyX 3. Arashel 4. Avenlight Zapraszam do zgłaszania: Malthinae @Kraon Tak, poprosze, ponieważ nic mi to nie mówi. A chcę wybrać graczy uczciwie. I jeszcze proszę powiedz mi, cy wyznajesz stary czy nowy panteon. Ostatnio edytowany przez Suhayl - 26-04-2008 o 14:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() A może jakiś wzór do zgłoszeń ?
Btw. Ueee, kolejna sesja. xD Edit : A pfeee, juz jest. Jak patrzylem 1szy raz to nie bylo. Imię/nazwisko/przydomek: Roderick Rasa: W zasadzie człowiek Zawód: Łowca/ zabójca Atuty: Używanie kuszy, ukrywanie się. Zdolności magiczne: W zasadzie brak, jezeli nie liczyc nieco ponadprzeciętnej umiejętności ukrywania się Outfit ![]() Charakter: Zarozumiały, generalnie oprócz niego samego nie obchodzi go nic. Historia: W zasadzie nie lubi o sobie opowiadać. Wiadomo tyle, że rodzice go porzucili gdy był dzieckiem. Potem ich zabił, w ramach zemsty. ( Jeżeli chcesz bardziej rozbudowaną historie, to ci przesle na PW/GG z outfitem ) Wyznanie : Nowy panteon Ostatnio edytowany przez Kraon - 25-04-2008 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Sory Ale nudza mnie juz te sesje (jeszcze raz sory za powiedzienie tego
![]() Zgłoszenie zaraz dam jak zrobie grafiki i cos wymysle... ;p Okey mam: Imię:Thein Nazwisko:Kaberashi Rasa: Umarły (poprostu zdechły dzłowiek który jakimś sposobem został ożywiony) Zawód: Ni ma, powoli zabija ludzi (ponieważ, gdy nie przeleje się krew 1 niewinnej osoby na dzień on zamieni się w proch) Atuty: Leczenie (jego ciało jest ożywione i zdechłe naraz co daje mu umiejętności lecznicze nawet najgorszych ran i sklepiania wyłamanych lub złamanych kości, oczywiście nie całkowite... Przecież nie jestem ,,RAMBO!" ![]() ![]() Zdolności magiczne: Mroczne Pół,,RAMBO!" (w dzień jego szata jest biała, a on jest normalnym człowiekiem, lecz w nocy jego ubiór zmienia się w ciemno czerwon, a on sam żyje wtedy by zabijać...), jest ożywiony lecz, gdy potrzebuje dodatkowej mocy do walki z przeciwnikiem może przemienić się w półmartwego (ten z czachą ![]() Out:(Pokemonek--> p',,'q) <wiesz że gdy klikniesz na specjalnego pokemonka to wyskoczy ci moj otfit? Na serio! Charakter: Normalnie towarzyski lecz znudzony życiem i nie mający celu , w nocy zabija kogo popadnie Wyznanie: Eeee... Jego dusza nie poszła do nieba co spowodowało, że nie wierzy w żadnego boga... Taki obłąkany obłącznik obłąki pozaświatowej... ehhe ![]()
![]() Usunełem swoj podpis na rzecz servera ![]() Ostatnio edytowany przez TaTaskers - 26-04-2008 o 00:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Imię/nazwisko/przydomek: Krolon Rivez
Rasa: Człowiek Zawód: Brak/Wędrowiec (Wojownik) Atuty: Walka Toporem/ Szybki bieg Zdolności magiczne: Podzial duszy czyli tworzy klona na 4 minuty jesli klon zostanie zabity Krolon traci przytomnosc Outfit: [url=http://imageshack.us] ![]() Charakter: Chciwy ale Pomocny. Złośliwy ale nie bardzo Historia: Historia - Kiedy miał 14 lat na jego wioskę zaatakowali orkowie. Byl dobrym wojownikiem wiec odcieli mu reke ktora wladal toporem. Ale byl obureczny wiec mu to nie przeszkodzilo w zabici tych ze orkow w wieku 18 lat. w pewnej walce z trolami stracil pol twarzy i nosi kosciana maske. W wieku 21 lat osiedlil się w miescie. topor ukradl z tejze wioski jej gubernatorowi. Niestety musial uciec gdyz gubernator odkryl ze to jego sprawka. Rok po tym wydarzeniu znaleziono cialo gubernatora posiekane toporem. Aktualnie ma 24 lata I żyje koczowniczym trybem zycia polujac na zwierzyne żeby mieć co jesc Wyznanie: Nowy Panteon
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Imię/nazwisko/przydomek: Hyuugan/Lian/Hyuu
Rasa: Ork Zawód: <brak> Atuty: Znikanie, walka magią Zdolności magiczne: Teleportacja (max. 2 kratki) (zabiera mu to wiele energii). Outfit: PW Charakter: Jest bardzo miły lecz mało kto go lubi, jak to ork jest bardzo paskudny. Historia: Gdy się urodził rodzice go porzucili z powodu urody... teraz wędruje sam po lasach i poluje na zwierzynę. Wyznanie: Stary Panteon Ostatnio edytowany przez Hyuu - 25-04-2008 o 22:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Imię/nazwisko/przydomek: Alphadron Uthrel des Thares.
Rasa: Człowiek. Zawód: Najemny złodziej. Atuty: Skradanie się, kradzież kieszonkowa. Zdolności magiczne: Dzięki pewnemu artefaktowi potrafi zniwelować działanie zaklęć wykrywających. Własnych brak. Outfit: Poszedł na PW. Charakter: Mrukliwy i zwykle małomówny, choć jak otworzy gębę to potafi gadać godzinami. Strasznie upierdliwy pod względem nałogów, ogólnie mało przyjemny. Są dobre cechy, ale niewiele ich. Historia: Żył na ulicy od dzieciństwa. Rodziców ma, lecz ich nienawidzi. Od małego był zmuszony kraść, by przeżyć. Zwykle był zdany na siebie, jedynie z rzadka ktoś zdecydował się mu pomóc. Mimo, iż jest typem samotnika, wie, że w uczuciach drzemie siła, więc czasem próbuje wyzwolić je w kimś, samemu tylko udając. Wyznanie: Ateista. Jak mawia - "Bogowie nigdy mi nie pomogli, więc mam ich gdzieś." (Jeśli MUSZĘ coś wyznawać - Stary Panteon. Jak mawia - "Ludzie bogami być nie mogą, bo to ludzie.") @down A widzisz? Nawet Brutus zdradził.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-04-2008 o 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Widzę, że się napisałeś, więc nie napiszę tego co miałem na początku jak zobaczyłem nazwę tematu.
Imię/nazwisko/przydomek: Kalas/ vel Anty / Obrońca Rasy Rasa: Elf Zawód: elficki rycerz na służbie króla Atuty: walka mieczem, taktyk Zdolności magiczne: brak? Ew. tak jak wszyscy elfowie umie sobie podporządkować przyrodę Outfit: http://img74.imageshack.us/my.php?image=zrrrhh3.png Charakter: IDEAŁ, Irytujący, Dumny, Ekstrawagancki, Arogancki, Łupieżny, Rasista (elfowie i niewolnicy - dwie jedyne rasy) Historia: Kalas urodził się (tam gdzie u ciebie żyją elfy) w rodzinie o dużych wpływach i wojennej tradycji. Chciano z niego zrobić wyborowego łucznika, ale jego bardziej pociągała walka wręcz. Jako młody miał w zwyczaju polować z kolegami na ludzi i inne złe rasy, wielu zabijał innych brał w niewolę. Dzięki wpływom ojca za te wyprawy został mianowany rycerzem i dostał tytuł Obrońcy Rasy. Od tego czasu trochę wydoroślał i nauczył się nie zabijać pierwszego napotkanego człowieka. Wyznanie: jest elfem i nie wierzy w ludzkie dyrdymały... [jeżeli to naprawdę konieczne, ale tak naprawdę, że nie ma innej opcji to będzie Stary Panteon] Mam nadzieję, że zrobisz chociaż kilka partów...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Imię/nazwisko/przydomek: Pacz
Rasa: Człowiek Zawód: Żaden, jest zabójcom na zamówienie. Atuty: Walka krótkim kotetsu, skradanie się, zręczne bieganie po dachach (free run xd). Zdolności magiczne: Teleportacja, szybkie bieganie, jakieś sztuki i techniki ognia (możesz mu cos dać na styl katona albo takie cus ze uderza pięścia w ziemie i wokół niego pojawia się ogień xd) Outfit: ![]() Wszelkie prawa do outfitu zastrzeżone. Charakter: Ironiczny, lubi pogadać ale tylko wtedy gdy ma cos ważnego do powiedzenia lub ktoś drugi zacznie prowadzić rozmowę. Nie lubi się uśmiechać, często olewający wszystko wokoło. Historia: Kiedyś pochodził z normalnej rodziny niczego nie brakowało. Był wesołym chłopcem jak każde inne dzieci. Pewnej nocy na wioskę napadła banda nieznanych dotąd kreatur która wymordowała prawie cale miasto. Z jego rodziny przetrwał jedynie on i jego matka. Po tragedii jaka go spotkała postanowił powielać nauki od wojowników na dalekim wschodzi. Opuścił swoje ojczyste miasto gdy jego matka umarła na ciężko wyleczalną chorobę. Po skończeniu 15 lat i długiego treningu wrócił do miasta by dowiedzieć się czegoś o tamtejszych zabójcach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Imię/nazwisko/przydomek: Atsuki
Rasa: Człowiek Zawód: Wykonuje różne zlecenie Atuty: Skradanie się,ciche zabijanie Zdolności magiczne: Umiem troche mrocznej magi Outfit: http://i27.tinypic.com/25rpl4g.png Charakter: Cichy,spokojny Historia: Nikt niezna jego historii Wyznanie: Stary |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
![]() |
![]() Imię: Szael lub Shael
Rasa: Człowiek Zawód: złodziej(Nie, nie zgapiłem od alpha)/ poszukiwacz przygód Atuty: Niesamowita zręczność, bezszelestne zakradanie się Zdolności magiczne: umie tylko wmieszać się w cień(w cieniu nie widać go) i zamaskować obecność swojej many(coś jak anty-radar xp) Outfit: pw Charakter: Potrafi wykorzystywać cudze emocje. Jest opanowany i żartobliwy. Nie lubi jednak mieszać się w większe sprawy, bo nie chce mieć kłopotów, których z resztą też nienawidzi. Historia: Jak był mały uciekł z domu i zamieszkał w dużym mieście, gdzie w gildii złodziejów nauczył się tego, co umie. Wyznanie: Stary Panteon |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mimo wszystko strasznie mi tu cuchnie moim zgłoszeniem. ![]() @topic Czy na mapie jest cypel w kształcie penisa, czy mi się wydaje?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Imię: Shinna / Nazwisko: Nida / Posiada Tytuł Szlachecki Waragrii
Rasa: Elf Zawód: Łowca Atuty: Przyśpieszenie (Dla niego świat zwalnia swoje ruchy kilka razy, a inni widzą jakby się szybciej poruszał) maks 5min w takim stanie może się znajdować. Zdolności magiczne: Tylko dwie: - Pirokineza, czyli całkowita zdolność kontroli ognia, jego ruchów, wielkości i temperatury (dzięki ręce) - Średnie umiejętności leczenia Charakter: Ogólnie luzak,może rozmawiać godzinami, beztroski, łatwo wdaje się w dyskusje kłótnie, czasami działa potem myśli, nieufny wobec innych elfów (zwłaszcza wobec Elfek, gdyż to elfka- przywódca wioski skazała go na banicje), bardzo lubi ludzi (zwłaszcza „płeć piękną”), zbyt duże skłonności do alkoholu mimo to ma dobra pamięć. Historia: Nadworny łowca i jeden ze strażników przywódczyni Waragrii, około 123lata. Sto lat temu został wygnany z lasów Elfów, gdyż odkrył swoja moc i przekleństwo czyli prawdziwą forma swojej ręki która potrafi kontrolować ogień i w ten sposób poprzez igranie z jej mocą spalił dużą część lasu. Kraj artystów najbardziej przypadł mu do gustu i tam osiadł zważywszy na jego moc ( ręka) łatwo dostał się do straży nadwornej. Czasami oferuje swoje moce jako najemnik aby dorobić na boku… Wyznanie: Ateista Outfit: ![]() Ostatnio edytowany przez Arashel - 26-04-2008 o 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Imię/nazwisko/przydomek: Gargoinus/ Shevlon/ Gargoin
Rasa: Człowiek Zawód: Rycerz Atuty: Walka mieczem, duża wytrzymałość Zdolności magiczne: brak Outfit: ![]() Charakter: honorowy, mily Historia: Wywodzi sie z rodziny szlacheckiej, jest najlepszym rycerzem. (reszta później, bo muszę iść ;/) Wyznanie: Nowy panteon
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokonałem wyboru. Pozostało jedno wolne miejsce! Kto je zajmie?
Wybrani zostali: Shinna Nida (Arshael) Kalas Vel Anty (KalasantyX) Alphadron(Dark Alphadron) Wiem, że Klaś k Alph grają już w innych sesjach jednak mało mnie to obchodzi. najlepsi sa najlepszymi, jak mawiam. Uwaga, kto zajmie ostatnie miejsce? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() YEAH!
Miło mi zagrać już w trzeciej sesji z kolei. ![]() Ps. Ten cypel w kształcie penisa na mapie kontynentu to specjalnie robione? PS2. Czy mi się zdaje, czy dostali się sami ateiści? @up and down Reported. @down Przypominam, że zabicie tego trolla byłoby bratobójstwem. Sam się domyśl, co to znaczy.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 26-04-2008 o 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() Imię/nazwisko/przydomek:Avalion Enismen, lecz uzywa polaczenia Aven (jego używaj)
Rasa: Czlowiek Zawód: Oficjalnie brak, ale wykonuje nieraz zadania za kase. Atuty: Spryt, jest nieugiety, w walce, jak i w innych sprawach(handlu,dyplomacji) Zdolności magiczne: Jedna, potrafi tworzyc lodowe sztylety, ktorymi za pomoca silnej woli miota w przeciwnika/cel. Outfit: ![]() Charakter: Spokojny, opanowany, nie mowi wiecej niz jest potrzebne, nieraz lubi sobie wypic. Historia: Urodzil sie na Marienburgu, mista-zamku, z wyspy Anaar, ktora lezy na zachod od kontynentu. W miescie tym sprawowali wladze, jak i na calej wyspie rycerze zakonni (starego panteonu). Aven byl jak normalny dzieciak, uczyl sie, ale w domu ojciec uczyl go walki mieczem(jego ojciec byl wojownikiem), by przygotowac Avena do powstania, ktore szykuje ludnosc wyspy. Bunt mial na celu obalenie zakonu, za jego brutalne sprawowanie wladzy, no a ludnosc wyznawala nowy panteon. Powstanie sie udalo, zakon zostal obalony, a ludnosc, jak i Aven wyruszyla na kontynent, by tam sie osiedlic. Aven po smierci rodzicow wyruszyl w podruz po swiecie i nieraz wykonywal ruzne zadania. Wciaz doskonali sie w walce mieczem, a pewnego razu jakichs mag nauczyl go jednego tricku. Teraz...(rezszta historii to wydazenia z sesji ktore przezyje) Wyznanie: Stary Panteon Ostatnio edytowany przez Avenlight - 26-04-2008 o 13:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Imię/nazwisko/przydomek: Nadrill
Rasa: Człowiek Zawód: Handlarz owocami, po godzinach alfons Atuty: Umiejętność przekonywania(często sprzedaje owoce po trzykrotnej wartości, zawsze ma klientów, oraz jego panienki). Zdolności magiczne: Brak Outfit: Dam niedługo. Charakter: Jest bezwzględny, często niszczy swoich wrogów na rynku, którzy także sprzedają owoce. Kieruje nim chęć zysku, nic więcej. Dwulicowy, okropny człowiek, którego mimo swego charakteru ludzie szanują. Historia: Przy swoim straganie sprawia wrażenie miłego i wygadanego człowieka, lecz po zamknięciu placu handlowego dogaduje się pokrętnie z przestępcami oraz wygnanymi kupcami. Ten, który przeszkadza mu w jego brudnym biznesie, żegna się z życiem w krótkim czasie. Miał kilka żon, które najczęściej zdradzał, naciągał na pożyczki lub zamykał w piwnicy. Lubi wszelkie festyny, gdzie może łatwo naciągnąć pijanych imprezowiczów. Od swojego znajomego Knuu'ra kupuje najnowsze modele noży, którymi nieźle się posługuje jak w walce wręcz, jak i w rzucaniu. Wyznanie: Z oczywistych powodów wierzy w Asira, boga prostytucji. Nie można tego jednak do końca nazwać wiarą, gdyż zawsze chce zmienić wiarę, jeśli ma to pomóc w jego brudnych interesach. W wierze jest tak samo dwulicowy, jak i w życiu osobistym, jednak najdłużej wyznawał Stary Panteon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2007
Lokacja: Tarnów
|
![]() Ponawiam zgłoszenie
Imię/nazwisko/przydomek: Atsuki Rasa: Człowiek Zawód: Wykonuje różne zlecenie Atuty: Skradanie się,ciche zabijanie Zdolności magiczne: Umiem troche mrocznej magi Outfit: http://i27.tinypic.com/25rpl4g.png Charakter: Cichy,spokojny Historia: Nikt niezna jego historii Wyznanie: Stary |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na ostatnie miejsce przyjąłem Avenlighta.
Wszyscy 1: ![]() Aven: ![]() ![]() Alphadron: ![]() Kalas: ![]() Shinna: ![]() ![]() ![]() All 2: ![]() Gracze, pisac tu co robicie. Aha, cos jeszcze. Wszelkie rozmowy iedzy wami przeprowadzane są na pw/GG a potem wysyłane do mnie w całości. rozmowy z NPC - są przeprowadzane w ten sam sposób, tylko ze mną. |
![]() |
![]() |