|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam problem ponieważ posiadam router(czyli internet podzielony na kilka komputerów) ja i mój brat gramy w tibie na tym samym świecie i problem jest w tym że mamy takie samo ip i gm może pomyśleć że MC używam. Jak dostane bana to mogę jakoś to wytłumaczyć?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mage of Convince
Profesja: Sorcerer
Gildia: Street thugs
Świat: Galana
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() W sumie to pewnego koleś GM uważał z MC i kazał im powiedzieć cos jednocześnie, na co jeden z tych charów powiedział "Nie, bo drugi komputer mam zadaleko". Wątpię byś mogł to wytłumaczyć. Prosta rada na przyszłość: unikaj GM.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() No właśnie nie pytał ani nic i nagle na czerwono mi napisało coś że ban na 30dni ;d ale jeszcze go nie dostałem czy jest możliwość że jeszcze dostane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Up.
Lol? Niby gdzie ci pisało na czerwono, że ban 30 dni? O ile wiem, nigdzie tak nie pisze. Aha i jeśli udowodnisz gmowi, że nie używasz mc to nie ma problemu, nie zbanuje cię odrazu. Przecież ludzie na osiedlach też mają to samo ip, więc byłoby głupotą odrazu banować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() no na default na pisało że dostane bana na 30dni. A jak mam udowodnić gm jak go nie ma ;// i też jest problem że mam dwa bany i dostane tera i konto idzie w pizdu ;/
Ostatnio edytowany przez Arandelq - 15-01-2009 o 20:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie może tak mysłeć, jeśli mu wytłumaczysz. BTW, chyba nie macie tego samego ip...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam to samo ip bo to jest przez jeden modem na dwa komputery. Nawet jak wejde na jednym kompie sprawdze ip i na drugim to to samo mam.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() Może akurat GM pobanował kogoś za boty itp. a Ty nie zauwazyles/nie zrozumiales ze nie chodzi o Ciebie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Profesja: Paladin
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() To może ja dorzucę swoje 3 grosze.
1. Nigdy dwa komputery podłączone do routera nie mają tego samego IP. IP globalny może i będzie taki sam, ale IP lokalne zawsze dla każdego kompa będzie inne. 2. Nie ma możliwości, żeby jakiś GM sprawdził twoje IP. Wiele osób pociska w tibię na kafejkach internetowych i gra po kilka osób i jakoś nikt tego nie wyczaił. 3. Możesz grać spokojnie i nikt ci za to bana nie da. To moje zdanie.
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |