![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2004
|
![]() Nie wiem czemu ale jak ściągam nową wersję TibiCam z http://www.home.no/tibicam/TibiCAM*****
to się mi wyświetla takie coś Nie mogę otworzyć C:/Windows/Ustawienia lokalne/Temporary Internet Files/Content.IE/BNDZ3D8W/TibiCAM[2]***** I automatycznie się kończy ściąganie i nie moge nic oglądać oczywiście na TibiCam :/ Prosze o szybką odpowiedz... ![]() Lord de'Mord ![]() Knight ![]() 31 lvl ![]() 4 mlvl ![]() Isara ![]() ...::IsArA RoX::... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Nie bądź pesymistą
![]() Demona na avatar sam robiłes?Jak tak to nie jestes noobek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Tego avatara sam robiłem około 1.5h :/
Ale się opłaciło ![]() Lord de'Mord ![]() Knight ![]() 31 lvl ![]() 4 mlvl ![]() Isara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() nie jestes noobkiem bo ja tez mam problem z TibiCam , a jak cos to jest nas dwoch
DEMON zaje***** gratz ![]() ISARA RULEZ ![]() Kazia niszczycielka Knight ![]() skille:xx/xx lvl:19 ![]() mlvl:4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() po pierwsze sprobuj klikna c prawym na linka i zapisac gdzies indziej na dysku
2. upewnij sie ze masz czym rozpakowac tego zip-a (winzip itp. jest kozystny)
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzienks SkiLo tak jak mówiłeś tak zrobiłem i działa jeszcze raz dzienki
![]() Lord de'Mord ![]() Isara ![]() Knight ![]() 31 lvl ![]() 4 mlvl ![]() skile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() LOL prubowałeś otworzyć spakowany program ?. To tak jakby ktoś ci wysłał paczkę z komputerem i chciałbyś na nim grać zanim go rozpakujesz (z paczki -.-) ... Gratz for u !
PS. Pierwsze co mi sie w oczy rzuciło w tym poście to twój avatar. Za***isty. Nie wiem czy go sam robiłeś ale jest SPOX ![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() @offtopic
Lord~, po co piszesz zawsze swoje name, voc, staty itd przy kazdym poscie, zrob sobie podpis: Panel Kontrolny Użytkownika==>Zmień podpis, tam to wpisz a automatycznie bedzie sie to pod twoimi postami wyswietlalo ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Ładny filmik...słodki ten yeti...Twooj demon też jest spoks. Tylko jedno mnie intryguje...ściągnąłem Tą tibia Cam co masz w linku....i jak ją opdpaliłem..( bylo tylko tibiacam***** i language.dat ) to wyskoczylo mi zapytanie czy blokowac przesyłanie danych z tibi cam do sieci...czy pozwolic na transfer...dałem blokuj oczywiscie...co nie miało wpływu na dzialanie programu. Podejżewam iż może tu gdzies być keyloger...no nigdy przy Camie nie wyskakiwal mi ten komunikat...ale to tylko przypuszczenia...
![]() |
![]() |
![]() |