|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Stan: Niegrający
Imię: Breakah
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 20
Skille: 18/22
|
![]() Nota dla tego kto mi jak sie tam dostac, wyroznisz sie sposrod no lifow goniacych za lvlem i bedziesz fajny.
Mam pewne miejsce w Desert Dungeon - koniecznie sie musze tam dostac. Jest pomieszczenie w ksztalcie gwiazdy, z FD - chyba wiekszosc je zna. Na gorze jest inne pomieszczenie - nie ma do niego zadnego wejscia. Parcelami nie mozna. http://img178.imageshack.us/img178/1616/compadreon6.png Nie interesuja mnie wypowiedzi - wiem, ale nie powiem. Levitate raczej nie wchodzi w gre, ale jezeli nie ma innej opcji to ok. Dzieki za pomocne wypowiedzi, z gory.
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 07-01-2009 o 17:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2008
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Fajnie, że nie ukrywasz nawet bota ;<
raport kthxbye |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie wypowiedzi jak powyzsza tez mnie nie interesuja, zapomnialem napisac. I ogolnie jezeli ktos jest idiota i iq > 15 to tez mnie jego wypowiedz nie interesuje. Prosze sie wypowiadac na temat.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty nie wniosłeś nic do tematu (@Maciekxd).
No nie wiem... pobłądź, poszukaj... wydaje mi się że już to kiedyś tam widziałem jak 1 raz byłem na Desert Quescie bez mapki chyba tam wpadłem... albo też NG zobaczyłem ?? ;] Nie pamiętam ale już to widziałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Pomógłbym ci, ale używasz bota, więc jesteś kolejnym nolife'em goniącym za levelem. Faktycznie próbuj levitate aż do skutku. Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy levitate moze byc zastapiony parcelami? A bota uzywam do sprawdzania roznych rzeczy, np. pieter - tak jak tutaj - nie do cavebotowania.
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() levitate możesz zastąpić parcelami i kumplem, który stanie obok w kierunku w którym wchodzisz.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A probowales to zrobic, bo mi to nie wychodzilo? W ktorym miejscu mam stanac, gdzie kumpel ma stanac?
PS: Chodzi mi o to miejsce dokladnie, bo ta 'sztuczke' znam. @Juz znam rozwiazanie, dzieki za odpowiedzi - w tym typa co nie napisze nic oprocz tego, ze zauwazyl bota, albo zajebistego znawce Tibii co sugeruje levitate chociaz nie ma on nic wspolnego z tym.
The rest is empty with no brain but the clever nerd The best emcee with no chain ya ever heard -------------------- Ostatnio edytowany przez piramjida - 07-01-2009 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2009
Lokacja: W Kazordoon.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Feridon
Profesja: Knight
Gildia: Nie mam żadnej gildii.
Świat: Secura
Poziom: 106
Skille: 83/79
Poziom mag.: 7
|
![]() A no tak
![]() Ostatnio edytowany przez Ferne_17 - 17-01-2009 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: Olecko
![]() |
![]() Przecież napisał, że zna rozwiązanie, więc po co odswierzasz stare tematy ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2009
Lokacja: W Kazordoon.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Feridon
Profesja: Knight
Gildia: Nie mam żadnej gildii.