|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2008
Stan: Początkujący
|
![]() Mam takie pytanie czy opłaca mi się grać Sorcem/Druidem bez pacc jeśli zamierzam kupić pacc dopiero około wakacij ale przez klika tych miesięcy będę mało grał, ponieważ mam testy kompetencij a teraz z nauke nie jest zbyt dobrze czy lepiej grać palem(nie lubie skilać) i czy ta gra będzie opłacalna. Mam dwóch kumpli na Honerze jeden jest Palem a drugi Knightem. A jeśi lepiej postać magiczna to jaka Sorcerer czy Druid. Myślimy o wspólnych huntach i właśnie nie wiem jaka profa będzie lepsza. Proszę o szybką odpowiedź.
P.S Mam 14 LVL Sorc, 13 LVL Palladyn i 9 LVL Druid P.S.S Jakby to coś pomogło na sorcu mam wand of dragonbreath, a dla druida mam necrotic rod w dp. Ostatnio edytowany przez Raven321 - 25-01-2009 o 11:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: JawoR
Profesja: Paladin
Gildia: Hands of Justice
Świat: Guardia
Poziom: 90+
|
![]() Też mam taki problem bo dopiero na wakacje Pacc nie wim czy grac dalej 43 palem czy może grac sorcem bo pacc bedzie na 100%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ddruid pochlania malo czasu i eq mozesz kupic p.seta i tak do 20zostaw sobie a jak chcesz pacca kupic to raczej eq + m lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 191
|
![]() Masz kumpli pala i knighta więc brakuje tylko ,,sio''! ^^
W takim wypadku rób ED. A tak w ogóle gra tą profą, która Ci najbardziej odpowiada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2008
Lokacja: krakow
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Silvera
Poziom: >1
Poziom mag.: 10