|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() MAm postać na varlorii sie nazywam Zwyczajny porzeracz pierogow
(głupio z deczka i ja w tej sprawie) Mi sie zdaje że można poprosić GM żeby rozkazal komuś zmienic imie. Gdyby ktoś coś na ten temat wiedział to prosze wejść na valorie i jakos przekonać GM żeby kazał mi nick zmienić. bede bardzo wdzieczny... ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() nie jestem pewien w tej sprawie ale mozesz zaraportowac gmowi ze masz nick niezgodny z przepisami i ze chcesz go zmienic
oni juz cos wymysla |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2003
|
![]() Za imiona które łamią regulamin dostaje sie bana, tzw. Namelocka.
Musisz wtedy zmienic nicka postaci. Wg. mnie gadanie do gma nie pomoże, bo ich prawie nigdy nie ma. Możesz zagadać do jakiegoś tutora, on ma obowiązek reportowania złych nicków. Ostatnio edytowany przez Johny - 21-12-2004 o 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() |
![]() Ja mialem name locka i dostalem bana i moglem wtedy zmienic nick a jak znasz angielski to zagadaj do gmastera on cos ci podpowie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Ale może spróbojemy donos zrobić do GM'a. Może posłucha ...
![]()
Thallus forever! Ostatnio edytowany przez japa21 - 21-12-2004 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Witam.
Wciśnij podajże ctrl+r podasz gry na tibi wyskoczy ci pewne okienko dzięki któremu mozesz sie skontaktowac z conslullatorem ( czy jakos tak) tam wpisz taki teskt : Hello. I would like to get namelock. I have just noticed that my nick violate tibia rules - part 1. point b) :b) "Names containing parts of sentences (e.g. "Mike returns") ... ". In my language my nick is a part of sentence. Ja tak robiłem ![]() cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Za dlugi. Counsellorzy maja bardzo duzo zgloszen, nie maja czasu czytac takich dlugich (to jest napisane na tibia.com) najlepiej zrobic to w sposob:
Prosisz kolege zeby cie reportnol o zly nick. Napisze nawet tak dlugi jak pisales Byczq i powinienes dostac name locka po jakims tygodniu, moze 2 :d
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() po pierwsze ... były już setki takich tematów, w ostatnim tygodniu conajmniej 10 ...
po drugie ... za głupotę się płaci ... miałeś nooobowską podjarę zakładać postać o głupim nicku to teraz cierp .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() całkiem niedawno (wczoraj) dostałem name locka za nick niezgodny z tibia rules. Zwałem się "za***isty* czarodziej". jako reason (powód) dostałem info że: za***isty = fucker.... a fucker po polsku jest *******ony*. Czyli podobno nazywałem się (cytuje) "*******ony czarodziej"... widać dla jakiegoś polaczka sie nudziło i dał reporta dla tutora, a ten nie znając polskiego uwieżył. Jaki z tego wniosek? "To my polacy"
*-niepotrzebne skreślic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Może coś w stylu
"I would like to change my name (Zwyczajny porzeracz pierogow, Valoria), cause the name breaks rules of Tibia. Want get namelock
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2004
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Niegrający
Imię: Mario Elkresh
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 45
Skille: 76