|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Właśnie widzę, jak to większości 'n pvp didn't happen' się sprawdza.
#1: Brazole ubijają gościa: HUAUHAUHAUHAAUHHAH one one. #2: Film z Dempaherm, prv: czekaj, odpalę ng #3: Gościu wali 1 SD i od razu ucieczka do temple. (RUN BITCH, RUN!) #4: Groźby telefoniczne "eq albo obiję ci ryj". #5: "Śpij" epic fail. #6: Głosy 13 latków na vencie: ja... go... zaraz... no... ja... teraz... <- w tym wycinku pominąłem przekleństwa. #7: 30 vs 1 i jest fajnie. #8: Wojny: Kto ma więcej ms/ed wygrywa. #9: Jeżeli już jest manualnie to 1/10 wie co to combo. #10: Takie coś jak 'skill' albo 'poziom skilla' na pvp, npvp, enfo nie istnieje. Nie ma przecież żadnej skali, żadnego przykładu 'najgorszego' i 'najlepszego', by wydać obiektywny werdykt. Gentelmans, flame allowed. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @up
trochę Cię nie rozumiem ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ogórku, na filmie ten 142 MS strzela SDkami, tak? Dlaczego wszyscy uciekają?
Tak mi się nawinęło, podsumowując cały dzisiejszy zestaw filmów. @down: tyle, że pytanie brzmiało 'Dlaczego wszyscy uciekają?' :< Ostatnio edytowany przez semilunaris - 07-02-2009 o 23:44. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No na moje to on wali z mas flama ale co tam
![]() Z sd walił w ankh a potem to nie wiem czemu po ubiciu rsa nie wzial sobie rzeczy(magic+) nie wyslal na chara albo cos. Ostatnio edytowany przez ---Ogorek--- - 08-02-2009 o 00:04. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
|
![]() -
![]() ![]() -moze juz tyle wziol ze stwierdzil ze mu wystarczy i nie potrzebuje wiecej -moze mu sie nie chcialo ![]() - a moze jest glupi -a moze ... -a moze ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2008
Świat: Nerana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |