|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Świat: Secura
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
Dlatego pisze ten temat, poniewaz przeczytalem poradniki i niema tam nic o lwach ktore sa wysmienite do treningu i chcialem poznac opinie innych.WIĘC JEDNAK NALEGAM ABY SZANOWNY MODEK (domniemam ) przywrocil moj temat |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
|
Hmmm, w sumie jeszcze nie słyszałem o lwach i treningu z nimi. Wklej swój poradnik plz. A tak btw to nie pękaj, modkom zawsze coś nie pasuje
[żart].
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Świat: Secura
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
znalazłem 1 minusik uciekaja jak maja malo hp. moj uciekl jak mial 5 ale niezle sa szczegolnie wtedy jak lowisz ryby na zapas lub na sprzedaz Ja tak robie. Obecnie wiadomo mi niestety tylko o 3 respach lwów.1. wchodnie wybrzerze od ankrahmun trza se wyjsc bocznym wyjsciem i isc potem wzdluz wody i tam resik ma 1 lewek tylko ;/ 2. Na darashi jest resp conajmnie 3 lwow (o tylu wiem poniewaz nieobczailem ejszcze wszystkich tam terenow )3. wreszcie resp dla facc. Oczywiscie na tej pustyni co sie deserta robi tam niejestem pewien ale jest to chyba pojedynczy resp. a apropos tego jak z nimi trenowac. Jeśli chcesz samego shielda to raz na jakis czas bij na full def seryjke az go uderzysz i caly czas se rybcie low . A jak sworda to tak jak normalnie |
|
|
|
|
#4 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
jesli chcesz dodac cos nowego odnosnie treningu
dodaj to wlasnie we wskazanym przeze mnie temacie