![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2009
Świat: Candia
|
![]() Wszyscy pewnie wiedzą o teorii EO.
Większość woli Avangera. Moje pytanie brzmi... Jeżeli walczyłbym Avangerem cale "życie" to wyjdzie mi to na dobre? Jeżeli hity z Avangera są wieksze a hity otrzymywane sa praktycznie takie same to po co jest shielding*? *shielding jest po to żeby potworki rzadziej we mnie trafiały ale używając broni 2 ręcznej jest niepotrzebny |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: w Thais
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows of Death (4ever)
Świat: Nerana
Poziom: 142
Poziom mag.: 8
|
![]() To zależy na czym expisz, ja od 75lvla caly czas nosze arcane staff(odpowiednik ave) mam 127lvl i skile 83/62 0 skilowania ale hity są nawet ładne i naprawdę lepsze niż kolega z JS i skilami 88/86 więc polecam broń 2 ręczną
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() z tym ze napewno kolega z JS ma mniejsze waste w health potionkach niz ty Z Arc-Staff ;D hehe w koncu ~20 shieldinga robi roznice
![]() @Up: sekundy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2009
|
![]() nightmare/necromancer shield/mms + sword/axe/club z inq lub sca/sov = pwnage
tyle :/ kasy sie dorobcie na botach :/ pozatym pytania co lepsze (js czy ava czy sov) byly na forum 100x |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Świat: Isara
|
![]() A jaka jest ta teoria EO?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Carlin
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95
Skille: 100/100
Poziom mag.: 7
|
![]() Wszystko tez zalezy od tego na jakie respy chodzisz bo jezeli na takie gdzie bijesz sie tylko z jednym stworkiem to wiadomo ze leprzy 2 reczy miecz, a jak idziesz na zwykle expowisko typu lizardy cyclopy, malpy itd to jzu wtedy wybierasz sam, bo wiadomo kazdy drugi atakujacy cie potworek wali bezposrednio na ciebie jesli uzywasz dwurecznej broni...
|
![]() |
![]() |