Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Tibia.pl Counter-Strike 1.6 IP: 195.42.112.1:27030 > CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp.

Notki

CS.Tibia.pl - dyskusja, opinie sugestie itp. Forum dyskusyjne serwera Cs.tibia.pl Relax TP

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 14-02-2009, 14:43   #1
Purpenorox
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2009

Domyślny Ban

Witajcie. Chciałbym powiedzieć, że jeden z adminów serwera cs tibii.pl jest niepoważny. Na mapie de_cbble było 8:5 - ja w drużynie tt. Wszyscy padli, a ja pozostałem na wieży, obok respa tt. Akurat szli tamtędy ct więc zacząłem do nich strzelać, ponieważ zostało już mało czasu, aby zdążyć polecieć po pakę. Naglę patrzę, a tutaj napis: You Have Been Permamently Banned From This Server. O co chodzi? Po 1. To jest ffa 2. Dlaczego PERM?
Admin, który mnie zbanował to nln, albo sheepard, bo oni właśnie byli wtedy na serwerze. Mój nick to Face Down. Proszę o usunięcie bana.
Purpenorox jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-02-2009, 14:56   #2
Naolin
CS Tibia.pl Team

Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Domyślny

Witam.

Niepoważny jesteś Ty. Ile razy można upominać o tym, że celowe tk/ta przed restartem i końcem mapy jest karane banem? A o ile mi wiadomo, m.in. Ty atakowałeś! Tym razem to były permy, przykro mi, ale ja już nie mam siły powtarzać w kółko tego samego, a Wy i tak to olewacie.

Pozdrawiam.
stary 14-02-2009, 15:02   #3
Purpenorox
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2009

Domyślny

Hahahaha! Po 1. Nie atakowałem nikogo z mojej drużyny! Po 2. Jak już zaatakowałem to przypadkowo bo np. wszedł pod celownik, czego również nie pamiętam. Nie masz dowodów, a dałeś mi bana? Ja naprawdę nie atakowałem nikogo, czytałem twoją uwagę, a przez to że lubię serwer tibii.pl to nie zaatakował bym kogoś z mojej drużyny specjalnie. Więc drogi adminie - proszę o odbanowanie mnie.
Purpenorox jest offline  
stary 14-02-2009, 15:06   #4
Naolin
CS Tibia.pl Team

Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Domyślny

No niestety, ale widziałem Twój nick pośród atakujących. Nie wiem, czy było to specjalnie czy też nie. Odbanuje Cię, ale proszę żeby do takiej sytuacji już więcej nie doszło.

Podaj swój steam_id i spróbuj połączyć się z serwerem za 10 minut.

Pozdrawiam,
Naolin.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania