|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2009
|
![]() Witam! Posiadam aktualnie 22 lvl sorcerer i 18 mlvl (nie skupiałem się na nim) I oto moje eq:
- Crown Helmet - Blue robe - Plate legi - Guardian shield - Leather boots - Wand of decay (kupuje Wand of Draconia) I mam pytanie. Wielu ludzi mówi że powinienem bardziej zainwestować w eq co dodaje mlvl, czyli: - Focus Cape - Spellbook of Enlightenment Opłaca mi się kupić te rzeczy powyżej?? Spellbook ma tylko 18 defa :/ Pomóżcie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak, opłaca się. Mag i tak częściej ucieka niż stoi z potworem, a każdy poziom magiczny to parę dmg [obrażenia] więcej.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie opłaca się na Twoim levelu. Obrażenia z różdżki nie zależą od magica, a pewnie głównie nią się posługujesz. A te pare defa może się przydać. Na razie zostawił bym tak jak jest, a koło 30 kupił bohy (jeśli będą fundusze).
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Mi rowniez zdaje sie, ze lepiej poczekac troche z zakupem eq dodajacego mlvl (Teraz lepiej poswiec 2dni i wbij 23-24 magic i bedziesz mial spokuj), a eq kup sobie na 35lvl~~.
Ale to jest tylko moja sugestia a ty i tak zrobisz jak chcesz. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Stan: Niegrający
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() post. magiczną nie kupujesz itemów z największą ilością defa tylko takie, które dodają mlvl - dlaczego? te kilka pkt różnicy przy słabym shieldingu i tak nic nie dadzą a mlvl wręcz przeciwnie...
ostateczne eq: Hat of the mad, focus cape, blue legs, boh i spellbook +3mlvl ![]() |
![]() |
![]() |