Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > Grafiki

Notki

Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 27-12-2004, 23:22   #1
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004

Strzałka Jak zamieszczać grafiki w poście???

Ej mam pytanie. Użyłem opcji szukaj więc sie nie bulwersujcie. Jak zamieszczać grafiki w postach? Czytałem jak jeden koleś robił takie fajne itemy do tibii w paincie. Chciałem sie zapytać w jakim formacie zapisywać takie obrazki i jak je zamieszczać w postach? Prosze powiedzcie...
Randlemen jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-12-2004, 00:11   #2
Iris on Eternia
Użytkownik Forum

Iris on Eternia's Avatar

Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia

Domyślny

Ghrah, widocznie źle użyłeś.

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3226
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=4815
Iris on Eternia jest offline  
stary 28-12-2004, 14:01   #3
Randlemen
Użytkownik Forum

Randlemen's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2004

Smutny Coś niejasno napisane...

Niby mi napiszesz link do mojego pytania, ja to czytam ale jakoś zrozumieć to sie tego nie da . Z tego co tam przeczytałem to wiem, że trzeba wybrać Start>uruchom>i wpisać ftp. A wogule z tym kontem to chodzi o E-mail, bo nie za bardzo kapuje ...Proszę wytłumaczcie to w jakiś logiczniejszy sposób bo bardzo mi zależy żeby pokazać moje grafiki na forum.
Randlemen jest offline  
stary 28-12-2004, 14:26   #4
Gtyk
Użytkownik Forum

Gtyk's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...

Gtyk ma numer GG 2321949
Domyślny wklejanie zdjec

geez...

Krok 1
Masz grafike to zapisujesz ją do formatu jpg <nie polecam> gif<tylko przy ruchomych> lub png<ten format polecam najbardziej > nie wiem czy w paincie da sie bo ja kozystam z Paint Shop Pro.. no w ostatecznosci moze byc i bmp ale nie wiem czy server ci ja przymie...

Krok 2
Najprostszy- wchodzic na www.imageshack.us >przegladaj, wybierasz jakas grafike ktra chcesz, nastepnie host it, kopiujesz 1 link tez z [img] wklejasz na forum i tyle
Jest tez opcja gdzie masz wlasny server... najbardziej polecam Webpark Tam przez menadrzer plikow na stronie wrzucasz na serv obrazek, wklejasz link jako [img] i po sprawie... kiedy wy sie wreszcie tego nauczycie

Hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long

Gtyk jest offline  
stary 28-12-2004, 18:10   #5
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Randlemen
Niby mi napiszesz link do mojego pytania, ja to czytam ale jakoś zrozumieć to sie tego nie da . Z tego co tam przeczytałem to wiem, że trzeba wybrać Start>uruchom>i wpisać ftp. A wogule z tym kontem to chodzi o E-mail, bo nie za bardzo kapuje ...Proszę wytłumaczcie to w jakiś logiczniejszy sposób bo bardzo mi zależy żeby pokazać moje grafiki na forum.
Heh, skoro wiesz lepiej od niego, to po co się pytasz?? Jesteś idiotą, tyle powiem -,-. On ci się stara wytłumaczyć, a ty wymyślasz jakieś głupie rzeczy... Spróbuj to ze startem. Najprostrza metoda to www.photobucked.com(chyba tak to się pisze), ale jest dla inteligentniejszych(ty się nie zaliczasz) www.lycos.co.uk czyli kochany tripod. Zawsze jest jeszcze interia czy onet, ale tego nie polacam...
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania