|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2008
|
![]() Powiem szczerze,
Ten serwis jest chory Lubie serwis od strony informacji, supportu, i wielu innych ale żeby administrator nie mógł usunąć jednego głupiego konta o które użytkownik prosi to jest przesada. Domagam się usunięcie tego konta lub zmiane nicku i zablokowanie konta. Od kilku miesięcy próbuje szczęścia wysyłając wiadomości administratorom na e-mail, pw i dalej bezskutecznie, Napisałem około 5-6 mailów do [email protected] Do Dr. Omadera napisałem około 3 PW Dalej nic LUDZIE! UŻYTKOWNIK MA PRAWO DO USUNIĘCIA SWOJEGO KONTA KIEDYKOLWIEK TEGO CHCE! tutaj nie dość że nie ma takiej opcji to nie można się adminów o to doprosić Najprawdopodobniej za ten temat dostanę bana. Zamiast zadziałać i pomóc uzytkownikowi to oni utrudniają, Nie usuną, nie zrobią tego. Jestem poważnie "wkurzony" (za co przepraszam) ale denerwuje mnie ta sytuacja od dobrych kilku miesięcy. Najbardziej mnie zaboli jak dacie bana i nic dalej z tym nie zrobicie. Proszę o głupie zablokowanie konta i zmiane nicku albo całkowitą kasację, W panelu admina zajmie to około 20sekund. Jeżeli jakiś admin to przeczyta to proszę niech spełni moje życzenie i usunie to konto, Mogę potwierdzić tożsamość drogą e-mailową. Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() To zostaw to konto usuń wszystkie dane i bb
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie o to chodzi
Chodzi o ten nick Nick jest mojego kolegi który nie chce żeby taki istniał w googlach bo mu psuje PR Kaze mi usunac teraz to konto bo znajduje to w sieci w googlach Chodzi o ten nick Poprostu |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Nie trzeba go było używać. Teraz to twój problem.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() raz mi pozwolił użyć go w jednej grze
nie wiedziałem że nigdzie wiecej nie moge Nie bądźmy złośliwi Każdy popełnia błędy ale użytkownik ma prawo do usunięcia swojego konta = nicku |
![]() |
![]() |
#6 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ponadto ::
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 04-03-2009 o 21:53. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
Fallen Angel
|
![]() Drom ma posade administratora tylko honorowo. Jedynym adminem, który powinien zajmować się stroną, jest bosal, którego nikt nie widział od pokoleń.
@Ryba Ciężko nazwać nick daną osobową. O ile się nie mylę, ustawa którą cytujesz definiuje dane osobowe które pozwalają Cie namierzyć jako osobę, a nick na forum służy celom wprost przeciwnym. Anyway, temat zamykam, bo i tak nic w ten sposób nie uzyskasz. bosal jest head adminem, i powinien się sprawą zająć. Pisz PW dalej.
#8 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ja się takimi rzeczami nie zajmuję jak już wyjaśnił Ci Gangrel.
Pisz PW do Bosala w tej sprawie. On tu jest głównym administratorem. Poza tym, na prawdę nie wiem o co ta całą frustracja... Osobiście wiem o co najmniej dwóch tuzinach kont z moim nickiem na forach, o których nie miałem nigdy wcześniej pojęcia... Straszne... Aż mnie ciarki po plecach przechodzą i spać po nocach nie mogę... ;-) |
![]() |