|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Frequenter
|
![]() Ponieważ w temacie zbiroczym nikt nie odpowiada piszę tu:
Witam! Ostatnio na kompie wygrzebałem sobie RK do mojej starej postaci - 60 palek. Niestety była ona pusta. Dzięki pomocy starych kumpli mam takie eq: Dark Helmet, Knight Armor, Knight Legs, Platinum Amulet, Vampire Shield i rsy. SKille to 76/59, czyli nie za dobre. Teraz zależy mi na szybkim zdobyciu kasy. Gdzie mogę ją zdobyć? Chodzi mi o maaałe waste, a dużą kasę, exp może być zerowy Z niecierpliwością czekam na odpowiedź... Piternet
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2009
|
![]() gobliny edron i kamienie
![]() ja zarabiam tam na tych kamieniach + te pare gp z goblinow jakies 25k dziennie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Frequenter
|
![]() Jest maly problem - nie mam teraz PACCa, kupię go jak zarobię kasę i poskilluję
![]()
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2009
Stan: Zbanowany
|
![]() guardy,cyclopy thais,ew lootbagi na minosach thais ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@top To samo co up + tomb pod mt sternum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Jeszcze spróbuj na elf fortress albo ścinaj skórki na minosach
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: +90
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Odrudas Lous
Gildia: Pacera Rulers
Świat: Pacera
|
![]() wiec tak... jesli umiesz grac to mozesz sprobowac gsy poh lacznie z dragami wyvami minosami cycami, ale podkreslam musisz umiec grac ;d
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() zdecydowanie - minoski kazzo + lootbag. przy farcie horned fox moze sie zrespic czyli kolo 500k w + ;d
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() A jak się fox nie zrespi to co? Mniej niż 10kexp/h i raptem kilka k w loocie...
Jeżeli minosy to tylko mintwallin. Ew. spróbuj dwarf guardy, chociaż ostatni raz tam byłem na 7.6, nie wiem jak się zmieniło od tego czasu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: W Yalahar
Imię: Peka Har
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroy Imitures Enemies
Świat: Morgana