|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Wasze ulubione profesje. | |||
Knight |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 13.73% |
Elite Knight |
12 | 23.53% |
Druid |
1 | 1.96% |
Elder Druid |
6 | 11.76% |
Sorcerer |
3 | 5.88% |
Master Sorcerer |
5 | 9.80% |
Palladin |
1 | 1.96% |
Royal Palladin |
16 | 31.37% |
Głosujących: 51. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzybcio Vick
Profesja: Knight
Gildia: Exietus Latais
Świat: Harmonia
Poziom: 38
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Tu wpisujcie wasze ulubione profesje.
Moje to Knight i Elder Druid A w sondzie zapomniałem zaznaczyć aby dało się wybrać parę opcji. To wpisujcie w postach a w sondzie zaznaczcie tą która według was jest lepsza.
POKEPLUSHIES Click here to feed me a Rare Candy! Click here to feed me a Rare Candy! Get your own at Pokeplushies! Ostatnio edytowany przez mistrz99 - 05-04-2009 o 12:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2009
|
![]() ed rox ;] albo rp xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2008
Lokacja: Gryfino
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insantus
Świat: Antica
|
![]() Nie ma to jak spam co?
Ankieta wymiata... Sorc jest lepszy od master sorka? Nie ma co.... Sorcerer 2 głosy Master Sorcerer 0 Było
![]() Ostatnio edytowany przez Grilu - 05-04-2009 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
![]() |
![]() Paladin pisze sie przez jedno "L".
Troche glupia ta ankieta. Sa cztery profesje a promocja to dodatek. Skoro juz pisze tego posta to powiem ze lubie palka i druida (z promocja czy bez). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2008
Lokacja: Venore
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
|
![]() dal bys PALADINA,KNIGHTASORCA I DRUTA a nie ms i sorc -.-
Mój poradnik Dla Druida KLIK A może? Chcesz kromke mnie? Co za hardcorowiec LOL Character Deaths Feb 20 2009, 18:25:12 Died at Level 7 by an orshabaal Feb 16 2009, 17:35:35 Died at Level 8 by a Hellfire Fighter Feb 16 2009, 17:34:52 Died at Level 8 by an orshabaal Feb 16 2009, 17:34:26 Died at Level 8 by a Demon Feb 16 2009, 11:28:44 Died at Level 8 by a Tortoise |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2009
Lokacja: Katowice
Imię: White de Knight
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 25
Skille: +58/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Dla mnie zawsze knight!!! Grałem różnymi postaciami i wszystko nudy.. Sorc od 12 do 19 lvl siedziałem na cycach i obrzydło mi to i tak puźniej hunta miałem xD
Pall też nie te speaty bolty itp... magiem goniłem pallka i przegrał po pewnym czasie, choc wydawało mi sie ze ja dedne(amunicja mu sie skończyła xD) Druid też jak sorc same nudy. A KNIGHT zawsze podnieta z best hita jak bloczysz jakieś potwory to można powiedzieć wszystko w twoich rękach xD chyba że jest inny najt do bloczenia x ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2009
Lokacja: Warszawa
Imię: Araz Prad
Profesja: Elder Druid
Gildia: Na razie szukam xD
Świat: Secura
Poziom: 39
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() Ja wybrałem Elder Druida, bo zawsze grałem drutem. Mam jeszcze pala na innym acc, ale tam nie ma pacc, to nie gram. Czemu nie druid, tylko elder druid? Tego nie trzeba tłumaczyć. Ma więcej czarów, itd... Wszystko to, co ma pacc. Nigdy nie grałem RP, ale domyślam się, że dobrze sie nim gra. Ja pozostaję wierny mojej "rodowitej" profesji.
PS. Takich tematów było już chyba mnóstwo? Jak nie, to mnie poprawcie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2009
|
![]() Knight ofc xD Ta postać zawsze ekscytuje i latwo sie nia expi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
|
![]() Najciekawsze jest to, że odpowiadają tu gracze, którzy nie przekroczyli 20 poziomu, a więc ich wiedza jest tak samo ogromna jak ich niewiedza.
Powtarzam po raz nie wiem już który. Każda profesja jest dobra. Nie ma lepszej czy gorszej. A to jak się nią gra zależy tylko i wyłącznie od gracza. Dla jednych najciekawszy jest druid, a dla drugich rycerz. A ta ankieta nie ma żadnego sensu, bo niczego nie wniesie. A teraz opis gry profesjami. Rycerz, czyli Knight - łatwa, przyjemna do grania profesja, ale na dłuższą metę, nieciekawa. Paladyn - średnia, bardzo przyjemna do grania. Od wyższych poziomów, dosyć ciekawa. Druid i Mag - trudna, dla DOBRYCH graczy bardzo przyjemna do grania. od 40 poziomu, zdobywanie doświadczenia tą profesją jest zawsze ciekawe, w każdej chwili można paść, ale i daje dużo możliwości zdobywania doświadczenia, na wielu nieosiągalnych potworach dla rycerza czy paladyna.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() Cytuj:
Taak Knight jest bardzo ekscytujący... Jak idę moim knightem na ofa i bije milionowego zielonego ludzika który mówi "KRAAKK ORC" to jestem tak podekscytowany że hoho! |
|
![]() |
![]() |