|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, tu Pakoo Tuk, jak wiecie(ci co graja na Solerze) jest wojna, jesli chcecie jakos pomoc to wysylajcie runy/pieniadze do mnie l( Pakoo Tuk) lub ludzi z War Factory np. javadu, Malenstfo i wkladajcie do parceli listy z waszymi nickami.
Wrog prowadzi tak zwany podjazdowy tryb walki (lol? jesli mozna to tak nazwac) wiec) wiec ciezko sie z nimi walczy.Kazda pomoc sie przyda.Dzieki. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Ja wysylam do Mikey'a wszystkie moje sd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() I bardzo dobrze, oby wiecej takich jak ty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() hrhrh nieźle pakoo <szkoda że mnie hackneli,( z kim wojna?)
PS : Pepito the Pall |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm ja jestem kolegą Ukanori Tuka (znacie się?) Mianowicie kto z kim walczy, bo ja o tej wojnie pierwsze słyszę a na Solerze jestem już od dłuższego czasu i staram się być na bieżąco.. I Malenstfo to siostra Mikey Mac'Mannus czyli Mac'Mannusy a co za tym biegnie Last Vampy też biorą udział w wojnie?? Ja mogę pomóc wam nie zrobię oczywiście na wojnie dużo ale zawsze coś...
00:24 Acan Trian [114]: ic 00:24 Acan Trian [114]: ekspuj |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() War Factory (Defenders of Light, Last Vampires) vs Legion of Brothers (Venezuela)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() moge wam pomoc poprzez zapisanie sie do gildii
mam 21 lev knight 50/50 dobry eqp matubat carlin |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() pomogę wam, jeśli mi wytłumaczysz dlaczego jest ta wojna, i kto zawinił. jeśli wy zawiniliście, to nikomu nie pomogę, jeśli oni: wam.
pomoc czyli: fire fieldy(teraz), hmm(później), gfb(jeszcze później) powód:9lvl runemaker-sorc ![]() @down:Jak oni nie zaczęli to cośtam im wyślę ![]() Ostatnio edytowany przez dap-galothij - 24-12-2004 o 09:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Go Go WF & DoL =P
Nie gram na solerze ale kibicuję im bo to nie oni wszczęli wojnę, a poza tym kilku członków znam z RL =P
![]() |
#10 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Tak a ciekawe kogo znasz tam lolq
![]() I juz cie lata niewidzialem. Pewnie cisniesz w jakies gowna typu dark eden albo cos takiego xD A tak wogule to SPAC !!! adnotacjo jedna Ostatnio edytowany przez emilok - 24-12-2004 o 01:43. Powód: wena tworcza |
![]() |
![]() |