|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam!
Mam na sprzedaż 23 knighta na świecie Kyra (pvp). Skile, lvl oraz mlvl widać na samym screenie. Postać posiada sporo kasy (screen), deer trophy warte 3k, wand of decay (1,5k), a także bdb eq: knight armor, dragon shield, plate legs, crown helmet. Oprócz tego postać nie ma zrobionego Desert Questa(10k), ani nie miała nigdy Red Skulla, a także nie ma żadnego "Hunta". Poprostu sprzedaje postać, gdyż nie mam już ochoty dłużej w to grać. Niestety knight ma wyrobionego Rec-Keya, którego oczywiśćie podaje, jeśli ktoś miałby ochotę wyrobić nowego to możemy poczekać z komentarzami po wygranej aukcji. Drugi char to 18 druid z 21 mlvlem. Jeśli chodzi o wartościowe itemy to w depo znajduje się moonlight Rod, a także Necrotic Rod. Jakieś podstawowe eq itp. znajduje się też w depo. Postać nie ma wyrobionego Rec keya, a także nie ma zrobionego desert questa. Także jeśli ktoś będzie potrzebowal kasy, to na sam początek będzie miał 20k ![]() skilowania, jak każdy się domyśla. Obie postacie znajdują się na osobnych kontach. Licytację zaczynam od 20zł. Moje gg:11028258 Numer Tel: 509699827 Jeśli cena mnie nie zadowoli nie sprzedam postaci. Pozdrawiam i zapraszam do licytacji ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Oba konta wystawione są na allegro- http://allegro.pl/item569890154_23_k...k_gp_kyra.html
Pozdrawiam! |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
|
![]() nie kupujcie u niego, z oferty tibijskiej ma negatywa
![]() ( to nie ja go wystawialem ![]() |
![]() |