|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2008
Lokacja: Berlin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Royal Fezz
Profesja: Paladin
Gildia: Underground Fighters
Świat: Guardia
Poziom: 63+
Skille: 83/67
Poziom mag.: 16
|
![]() Hiho
![]() ![]() Niewiem czy wszyscy wiedza ale od update nie bedzie juz AOL'a.. Caly czas na niego zbieram i wlasnie teraz nie dlugo chcialem kupic.. ale czy teraz sie oplaca jeszcze kupic? Czy lepiej zbierac na Blessy czy cos innego? Na eq kase nie wydam bo mam juz super eq ![]() PLX POMOC.. DZIEKI Z GORY ![]()
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2008
Lokacja: W Yalahar
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peka Har
Profesja: Elder Druid
Gildia: Destroy Imitures Enemies
Świat: Morgana
Poziom: 149
Skille: 13/26
Poziom mag.: 80
|
![]() Cytuj:
Kup Aola , po łatce będziesz go mógł sprzedać pod postacią Broken Amuletu za 50k u eremo . Choć dowiedziałem się że AOL ma pozostać w grze . p.s czytaj newsy z strony głównej . UPDATE:Ze względu na ogromny odzew dotyczący planowanego usunięcia Amulet of Loss, zdecydowaliśmy się zostawić go w grze jako dodatek do nowych błogosławieństw, które również zmniejszą ryzyko utraty ekwipunku podczas śmierci. W celu uzyskania dalszych informacji, proszę sprawdzić ten wątek na forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A co to za roznica, czy go kupisz czy nie?
I AoL i Broken amulet sa warte po 50k. @up: ooo, tego "update" to ja wczesniej nie widzialem 0.0 Ostatnio edytowany przez Tompior - 12-03-2009 o 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2009
|
![]() Post Bardzo Proszę do kasacji
Zły wątek ![]() Ostatnio edytowany przez iTibia - 14-03-2009 o 23:58. Powód: Zły wąte |
![]() |
![]() |