|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Martusia Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~They~
Świat: Guardia
|
![]() Witam, tak wiem pewnie dostanę zjębkę, że to nie ten dział i w ogóle, ale pojęcia nie mam gdzie by to indziej zapostować.
Problem polega na tym, że po każdym restarcie systemu, pierwsze odpalenie tibii i próba zalogowania się kończy się wyskoczeniem błedu tibia.ex e AppName: tibia.ex e AppVer 8.4.0.0 ModName: Unknown ModVer 0.0.0.0 Offset 00000000 Każde kolejne logowanie jest bezproblemowe, wszystko normalnie śmiga jak powinno, więc nie bardzo wiem w czym rzecz.. Skanowałam kompa, bo pomyślałam, że to może jakiś syf, ale "niby" czysto. Z góry dzięki za pomoc Ostatnio edytowany przez Martus_xp - 03-03-2009 o 08:47. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Przeinstaluj tibie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() chyba syfa jednak masz
![]() zrób formata i spróbuj ponownie |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2009
|
![]() Polecam ci tak jak pan wyżej format, bo moze to byc virus i wkrotce mozesz sie postaci pozbyc
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@
Wy wszyscy robicie formaty codziennie po 2 razy jak wam coś nie działa? Topic@ Jakiego masz antywirusa. (Jak masz ; s) to przeskanuj system i wrzuć logi z hijackthis. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Martusia Guardia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~They~
Świat: Guardia
|
![]() No już mam po problemie. Z tymi formatami to proponuje Wam czasem zdać sobie sprawę z tego, że niektórzy nie używają komputera tylko po to żeby maniaczyć w tibię. Ja nie mogę sobie pozwolić na formatowanie kompa co 2 dzień.
Log z HJ był ok. To był jakiś trojanek, wszystko już gitarka lata =D Pozdro |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Robisz raz/2 razy na miecha format? Fail!
Nie jesteś pro ogarniaczem niestety. Standard nie jest jakoś określony z góry w kwesti formatowania systemu operacyjnego. Aż mi się płakać ze śmiechu chce jak czytam taki syf. Trafiasz na trzecie miejsce mojej listy debili forum których zapamiętam dłużej niż przez 1 dzień. Ustąpiłeś miejsca tylko 1. Lechista i 2. Lasooch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |