|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() witam.
wiec jak sie domyslacie mam problem ze skillowaniem pallem. mam 27 lvl, a skille 58/41. kupilem kamienie i wybralem sie na slimy, lecz jak skilluje na slimach to one zbyt szybko padaja atakując je na full defie. a jakim sposobem bym nie skillowal i na jakich potworkach to skilla prawie kompletnie wogole mi nie dochodzi. 58 skill powinien wbijac sie o wiele wiele szybciej. i niestety nie wiem co zrobic. probowalem tez skillowac spearami ale to jest bezcelowe gdyz zadaje zbyt duze hity. nie probowalem jeszcze skillowac na monkach ale poprostu nie mam do nich dostepu. bo na full defie skilla nic mi nie dochodzi na balanced tez nie, a na full attack potworki za szybko padaja i w sumie skill tez bardzo kiepsko idzie. piszcie więc. pozdr. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Niestety monki bylyby chyba najlepszym rozwiazaniem. Rozejrzyj sie troche moze ktos za oplata ci go przywola. Jezeli pomysl z monkiem nie wypali to slime tez nie jest taki zly (pod warunkiem ze nie klepie za mocno).
To tylko moja opinia. Na skillowaniu raczej sie nie znam, poniewaz sam skillowalem na monku. Moze w tym poradniku znajdziesz odpowiedz: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=200138 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2008
Lokacja: @
Stan: Niegrający
Imię: Crystal Parrot
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wild On
Świat: Saphira
Poziom: 56
Skille: n/a
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Dziwne, ja moim pallkiem ss w slimy na full defie biłem po ~~5-30, więc nie widzę problemu.
Zbijasz matkę do reda, a potem atakujesz tylko summony - tak spokojnie do 80 dista możesz skillować |
![]() |
![]() |