|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() hehe, co tam każdy ma jakieś marzenie - ja se wydumałem moją prywatną wysepkę i na niej zameczek
![]() TUTAJ MOŻECIE TO ZOBACZYĆ Of kors tylko ja bym miał tam dostęp... może z podziemiami troche przegiołem... ale co tam ![]() Pobajerzyć każdy może... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja
|
![]() Podziemia wypas ciekawie zrobione tylko mogłyby być trochę większe.No i wyspa też trochę większa żeby było nie tylko miasto ale też jakieś male expowisko z ulubionymi stworkami, no i ciekawe NPC w mieście
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Stary, masz wyobraźnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() To w takim razie poinformuj mnie jak CIPteam zaakceptuje wyspe to przypłyne na moim Giand Spiderze =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() P.S. thx za komentsy.. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Ale fajniaste. To mi się podoba. A jakie tam będą potworki? Bo nie wiem czy przytatywać tam moim latającym krześle.
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Hehe, same demony
![]() hmm... to ejsr raczej protoyp - popracuej mocno nad tym miastem bedzie można elementy powiększać z psozczególnych części mapy... tzn. bedzie wdiać normalną wielkość z postaciami... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 11 2003
![]() |
![]() Fajnie by bylo gdyby kazdy serwer (eternia,nova etc.) mialby cos innego, orginalnego, odrozniojacego go od pozostalych serwerow. I najlepiej by bylo gdyby to wlasnie gracze mogli stworzyc cos swojego dla innych graczy (lokacje, potwory przedmioty?) ;]
gratz za pomys Dejvo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nieobecny.
|
![]() hmm... na tibia.com/forum ktoś juz mial pomysł zrobienia jakiejś wysepki dla 20lvl+, do treningu itd...
Aczkolwiek walnij to na jakiegoś OTserva to chętnie się przeteleportuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2003
![]() |
![]() Masz talent! fajny gif w podpisie mapka niczego sobie napisz do cipów moze cie przyjmą
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |